Hol lehet eladni egy kutyát?
A nagymamám, aki egyedül él, egy hete vett egy gyönyörű kutyakölyköt minden ismeret nélkül. Kaukázusi juhászkutya. Aki először meglátta, megmutatta neki a youtube videót, ami arról szól, miért ne válassza valaki ezt a fajtát.
Sikerült belátnia szerencsére, hogy sosem boldogulna vele (már most azt csinál a kiskutya, amit ő akar). A megoldást mindenki abban látja, hogy én majd felteszem az internetre eladni, hogy jó gazdához kerüljön.
Csakhogy nekem gőzöm sincs a kutyákról, nem véletlen nincs még nekem sem. Annyit tudok róla, hogy tenyésztőtől van, van törzskönyve is. De fogalmam sincs, hogy kezdjek hozzá. Nézegettem persze kutyás oldalakat, ahol vannak fent eladó kiskutyák, de azért örülnék valami jó tanácsnak, mert mégiscsak egy élőlényről van szó.
Na, most beszéltem az anyukámmal erről, hogy ő mit tud még, mert ő jár oda személyesen.
Akitől vette, szerinte sem igazi tenyésztő, és nem veszi vissza. A szülők törzskönyvezettek, és elvileg a kiskutyának is lesz (?).
Négyes, megpróbálom ezt a csoportos, illetve amit hatos írt.
Mégsem olyan sokért, mint elsőre hangoztatta. 40 ezer volt a kiskutya.
Tovább is adtam az infót, hogy pénzt ne várjon érte, de bukni nem akar rajta, sőt. Hát ezért sem való oda semmilyen kutya. Egy ölelgetni való plüssmacit lát benne. Őszintén az állatért aggódok főleg, meg a szomszédokért. Egyelőre házban van, hogy ne lopják el, mert a kerítés nem a legjobb, de azok alapján, amit a napokban olvastam, ennek a kutyának ez a benti lét nem való.
Tenyésztő ennyi pénzért nem ad kutyát. Ez a kiskutya egy fajtajellegű keverék. Mamád helyében felnyomnám a szaporítót is.
Ez a fajta nem egy ölelgetnivaló plüssmaci, hanem egy kőkemény gyilkos ha rossz kezekbe kerül, erős nevelés kell neki, egygazdás kutya. A mamád nem tudja neki megadni neki azt a nevelést, ami kell neki, ezt kellene belátnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!