Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Biciklihez szoktatás?

Biciklihez szoktatás?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Van egy másfél éves kutyusom. Eleg régóta szeretnek biciklit, ami hamarosan meg is lesz. Az lenne a kérdésem, hogy hogy tanítsam majd meg neki, hogy hogy kell bicikli mellett közlekedni pórazzal?

Csak egy rövid ideig jönne porazzal mellettem, utána el lenne engedve. De addig is hogy szoktassam hozzá, hogy addig jöjjön a bicikli mellett, ne álljon meg, ne változtasson irányt, ne szaladjon a bicikli elé, stb.

Gondolom előtte a szép, fegyelmezett sétát kellene megtanulnia igaz?? (Az már folyamatban, szépen haladunk vele)

Köszönöm a segítséget!

2023. szept. 18. 15:30
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
73%
2023. szept. 19. 08:26
 12/16 anonim ***** válasza:
73%
2023. szept. 19. 08:27
 13/16 anonim ***** válasza:
73%
2023. szept. 19. 08:28
 14/16 anonim ***** válasza:
73%
A kutyának nagyon jó a bicikli melletti futás. Sokkal többet tud így futni,mert a gazda is többet bír biciklizni,mint futni. Általában.
2023. szept. 19. 09:50
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
En nem lebeszelni szeretnélek, de megvannak a maga veszelyei, en igy tortem el a labam 3 eve, folduton (zartkertek) futott mellettem porazzal, ahogy addig mar sokszor, majd kiszaladt egy haztol 2 kutya a nyitott kapun utanunk, megijedt, befordult elem es borultam egy ku*va nagyot. Nyereg ala semmi esetre ne kosd a porazt, csak kormanyra, tavtartoval, rugos porazzal (Musher), futashoz hasznalatos hammal a legbiztonsagosabb neked is es a kutyanak is, igy tudtok menni az erdoben is. Szoktasd hozza, eleinte csak setaljatok a biciklivel, tavokat is fokozatosan növeld. Mindig nezd a kornyezetet, hogy elobb eszrevedd a vadakat, mas kutyasokat, lovasokat esetleg es ne erjen meglepetes.
2023. szept. 19. 13:12
 16/16 anonim ***** válasza:
65%
Elengedni bunkóság, biciklin pórázzal futtatni veszélyes.
2023. szept. 19. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!