Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit csinálnak a kutyások...

Mit csinálnak a kutyások ilyen esetben?

Figyelt kérdés
Ha pl Covidosak, betegek, ki sem tudnak az ágyból kelni. Hogy viszik le a kutyát sétálni? Ha egyedül él az illető, és nincs senki, akit megkérhetne, vagy van, de az illető veszélyeztetett, pl idős vagy cukorbeteg. Vagy az egész család beteg.

2023. szept. 17. 16:19
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
94%

Ilyenkor sokat számít az a kutyás társaság, akiket ismer az ember és a kutya.

Biztos lenne egy ember, aki egy gyors egészségügyi sétára levinné.

2023. szept. 17. 17:09
 12/28 anonim ***** válasza:
87%

Nekem a legjobb barátnőm úgy volt covidos, hogy van egy kutyája panelban. Reggelente az anyukája ment a kutyáért, délután én és kapott egy-egy óra futtatást. Az ajtóban átvettük, nyilván nem puszilgattuk, aztán az ajtóban visszaadtuk.

Ugyanezt megtette a barátnőm és a párom is, mikor műtöttek és nem bírtam hosszú sétákat tenni. Felváltva vitték le a két bitang kutyát.

2023. szept. 17. 17:38
 13/28 anonim ***** válasza:
94%
Az egyik szomszédomhoz kutyasétaltatók jártak, amikor covid miatt karanténban volt, nekem apám tud segíteni (nem élünk együtt). Illetve ahol lakom, itt az Állatmentő Liga besegített covid alatt, volt, akinek őrizték is a kedvenceit, amíg a gazdi kórházban volt. Akinek szüksége van rá, és nincs más, annak most is segítenek.
2023. szept. 17. 17:48
 14/28 anonim ***** válasza:
38%
Évek óta van kutyám, lázasan is ki tudok menni vele 10 percre, azért ennyibe nem kell belehalni.
2023. szept. 17. 18:03
 15/28 anonim ***** válasza:
30%
Már nem azért,de ki menne el egy covidoshoz?
2023. szept. 17. 19:29
 16/28 A kérdező kommentje:
15, ez az, én is erre gondoltam, és a kutya akár át is adhatja a vírust, mégha nem is betegszik meg.
2023. szept. 17. 19:31
 17/28 anonim ***** válasza:
44%
Lazasan bittem le a kutyam. Smstaffot nem bizok setaltatora. Akinek nincs meg a trmintelye a kutya elott,az bsjt okoz a kutysmnak. Meg hasmenessel is en vittem le.
2023. szept. 18. 01:21
 18/28 anonim ***** válasza:
69%

Ahogy a wc-ig ki tudsz mászni, én úgy tudok az ajtóig kimászni :)

Nekem szerencsére van kert, így ha nagyon oda vagyok, akkor nem megyünk sétálni, minimálisan bent is le tudom őket fárasztani. Annyira még sose voltam beteg, hogy ne tudtam volna leülni és kérni tőlük pár trükköt, huzizni vagy bekapcsolni a futópadot és dicsérgetni őket.

Kutyás ismerősöktől és csoportokból tudom, hogy sokan covid alatt pont lesz*rták a karantént, valaki a ház elé simán levitte a kutyáját, de voltak olyanok is, akik ugyanúgy bejárták a környéket. Szeritnem a kutya ismerősökkel, idegenekkel való sétálttatatása iszonyú nagy kockázat és felelőtlenség a vírus terjesztése szempontjából, mert elvileg a szőrén, pórázán, nyakörvén is ugyanúgy megtapad, mint egy pulcsin vagy bármilyen felületen, a sétáltató meg szórja tovább az egészet...

2023. szept. 18. 05:39
 19/28 A kérdező kommentje:
A kimászkálás is nagy felelőtlenség, főleg maszk nélkül, aki Covidosan kimászkál, másokat veszélyeztet. Én 1,5 napig tényleg annyira beteg voltam, hogy nem tudtam volna kivinni, ha van kutyám.
2023. szept. 18. 06:41
 20/28 anonim ***** válasza:
36%

19! Sokan nem törődnek vele...rokon úgy ment kórházba dolgozni. A fél osztály dolgozója covidos volt.

Másik: óvónő. A fél óvoda Covidosan dolgozott. A főnökkel az élen. ......

2023. szept. 18. 07:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!