Akiknek lakásban, (kert nélküli) tehát otthon mennek el a kiskedvenceik, ők mit csinálnak velük? Hova viszik?
Figyelt kérdés
2021. máj. 16. 00:45
1/10 anonim válasza:
Egyes, ez durván hangzik. Mi lakásban papagájt is temettunk, nemhogy nagyobb állatot kidobjunk
2/10 anonim válasza:
Vannak cégek kisállat hamvasztasra.
3/10 anonim válasza:
2-es pedig van aki simán megcsinálja. Nekem is kutyás ismerős mesélte, hogy mikor a kiskutya otthon epilepsziás rohamot kapott és meghalt (néhàny hónapos francia bulldog volt), annyi eszük és tisztesség nem volt bennük hogy a Bükkbe kivigyék elásni, így a kukában landolt a kiskutya. Nem tudtam reagálni a döbbenettől, azóta kerülöm az illetőt.
Amúgy van kisállat hamvasztás. Én is elhamvasztatom majd ha oda kerülne a sor, és kapna egy szép kis urnát.
4/10 anonim válasza:
Attól függ, hogy melyik felekezethez tartozott a kiskedvenc.
A kedvencek temetőjét is meg lehet próbálni, ha igazán fontos volt.
5/10 anonim válasza:
Miskolcon a hegyoldalban van kisállattemető. Egyszer túra alatt megtaláltuk. Kis sírhelyek, keresztek.. Iszonyú morbid volt!...
6/10 anonim válasza:
5-ös, igen van :) Az már a Bükk része, akinek nincs pénze hamvasztásra, oda viszi ki a kutyáját eltemetni. Van aki sírkövet is csináltat neki. #3.
7/10 anonim válasza:
Én is hamvasztatnám. Lehet kérni tömeges hamvasztást, ami olcsóbb, és nem kapod meg a hamvakat, meg egyénit is, és akkor urnába teszik. Pesten a legtöbb állatorvosi rendelő kapcsolatban van ilyen cégekkel, bárhová bevihetem.
8/10 anonim válasza:
Az én kutyámat hamvasztották, de vannak kisállattemetők is. Az állatorvosok által ajánlgatott cégekkel ne állj szóba, mert vagy sokadmagával együtt elégetik a holttestet, vagy fehérjefeldogozóba viszik. Szerintem nem azért gondoskodunk a kiskedvenceinkről éveken-évtizedeken át, hogy végül ilyen sorsra jussanak.
9/10 anonim válasza:
Ez nem igaz. Állatorvosi rendelőben dolgozom, rendszeresen szervezünk kisállat szállítást, hamvasztást. Feláras az egyedi hamvasztás, de nem vernek át. Együtt égetés valóban van. És meglepődnél mennyivel többen kérik.
10/10 anonim válasza:
Kisállathamvasztó céggel. Lehet kérni egyedi hamvasztást is, ez feláras, de tényleg nem vernek át, készítenek videófelvételt is, amit kérésre megmutatnak neked, ha nem akarod megnézni, akkor pedig előtted kitörlik. Nekünk a cica 6 évvel ezelőtt 25-30 ezer Ft körül volt, ha jól emlékszem, de mi nem az alap urnát választottuk hozzá, hanem egy felárasat. Ha jól emlékszem, ennek a cégnek a szolgáltatását vettük igénybe, nagyon korrektek és empatikusak voltak: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!