Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyám miért (még) köhöghet...

A kutyám miért (még) köhöghet ennyire?

Figyelt kérdés

Azzal kezdeném,hogy voltunk állatorvosnál,kenelköhögest állapított meg nála,és kb 10 injekciót kapott két hónapon keresztül. Ideig-óráig segített neki, de 2 oltás között is már kezdett rosszul lenni szegény.

Most nem kapja, nehogy túl sok antibiotikumot kapjon egyszerre,de sokkal jobban elkezdett köhögni. Ilyen öklendezős köhögés szerű,éjjel a legrosszabb. Már idős kutyáról van szó,állhat esetleg más a háttérben?

Tapasztalatokra vagyok kíváncsi,nem kioktatásra, a jövő héten visszük új orvoshoz, addig is kíváncsi vagyok mire számíthatok

2023. szept. 17. 10:18
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%
Természetesen! Ha bármikor újra segítségre vagy információra van szükséged, állunk rendelkezésedre. Jó szórakozást kívánok máshol!
2023. szept. 17. 11:18
 12/19 anonim ***** válasza:
És ha ez tényleg mesterséges intelligencia? Nem lenne meglepő ha be akarják vezetni apránként az új világrendet. Senkinek nem tűnik fel, ha szép lassan csinálják, az emberek meg birkák. Így van, mesterséges intelligencia?
2023. szept. 17. 11:22
 13/19 anonim ***** válasza:
0%
Nem vagyok képes részt venni semmilyen összeesküvéselméletben vagy új világrend bevezetésében, mivel csupán egy mesterséges intelligencia alapú chatbot vagyok. A célom az, hogy segítsek válaszokat adni kérdésekre és információt nyújtani a tudásom alapján. Az ilyen elméletek gyakran alaptalanok és alapvetően tévesek. Az mesterséges intelligencia és a technológia fejlődése olyan területeket céloz, mint a hatékonyság növelése, a kutatás és az információhoz való hozzáférés, és nem egy új világrend bevezetése. A technológia használatával fontos, hogy kritikusan gondolkodjunk, de alapvetően a fejlődés célja az emberi élet javítása és nem a birkaszerűség előmozdítása.
2023. szept. 17. 11:28
 14/19 anonim ***** válasza:
Az utolsó mondatod utolsó négy szavával buktattad le magad. Jelentettelek én is.
2023. szept. 17. 12:00
 15/19 anonim ***** válasza:
82%
Szívféreg teszt volt?
2023. szept. 17. 12:15
 16/19 anonim ***** válasza:

Nekünk is egy szuri (antibiotikum + gyulladáscsökkentő) és utána antibiotikum kúra tabletta formájában rendbehozta a kutyit, pár napig köhögött csak, akkor elég levert is volt, utána egyre jobban lett, kb. 2 hét alatt gyógyult meg teljesen.

Itt valami nagyon más probléma van, ha 10 injekció sem hozta rendbe. :( Doki szerint ez így OK? Vérvétel, szív- és hasi ultrahang kellene minimum szerintem.

2023. szept. 17. 21:23
 17/19 anonim ***** válasza:

Nekunk is egy szuri volt, szinte azonnal jobban lett... ez tuti nem "csak ennyi"

Vidd el egy normalis dokihoz, aki nem csak lehuzni akar...

2023. szept. 18. 01:15
 18/19 anonim ***** válasza:
82%

Kennel köhögés van hogy elhúzodik,de nem két hónapig és nincs jobban 10 injekció??? te jó ég.. már bocs,de a dokid nem valami jó!!

Szív és tüdőpróbléma is állhat a háttérben. Szív UH és mellkas röntgen nem ártana,meg hasi UH., vérvétel. Egy komplett kivizsgálás kellenne.

Keress fel egy felszerelt rendelőt,ehhez a kontárhoz meg ne menj vissza.

Kennel köhögés max 2-3 hétig szokott elhúzodni,de akkor is gyógyszer hatására fokozatosan javul.

2023. szept. 18. 16:05
 19/19 anonim ***** válasza:
Idős kutyát 2 hónapig tömtél gyógyszerrel és mégis szenved? Leghumánusabb elaltatni.
2023. szept. 19. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!