Azzal kezdeném,hogy voltunk állatorvosnál,kenelköhögest állapított meg nála,és kb 10 injekciót kapott két hónapon keresztül. Ideig-óráig segített neki, de 2 oltás között is már kezdett rosszul lenni szegény.
Most nem kapja, nehogy túl sok antibiotikumot kapjon egyszerre,de sokkal jobban elkezdett köhögni. Ilyen öklendezős köhögés szerű,éjjel a legrosszabb. Már idős kutyáról van szó,állhat esetleg más a háttérben?
Tapasztalatokra vagyok kíváncsi,nem kioktatásra, a jövő héten visszük új orvoshoz, addig is kíváncsi vagyok mire számíthatok
Másik dokinál jártál vele? Lehet hogy más is áll a háttérben, én kérnék második véleményt.
2023. szept. 17. 10:21
2/19 anonim válasza:
Sajnálom hallani, hogy a kutyája továbbra is köhög. Az öklendezős köhögés lehet számos ok miatt, és jó, hogy elviszik új orvoshoz a jövő héten. Az idős kutyáknál gyakran előfordulhatnak légzőszervi problémák vagy szívbetegségek, amelyek köhögést okozhatnak. Az új orvos vizsgálata és véleménye segíthet pontosabban megállapítani a probléma okát és a további kezelési lehetőségeket. Ne feledje, hogy csak az állatorvos tudja megfelelően értékelni a kutyáját és ajánlani a szükséges intézkedéseket. Reméljük, hogy az új orvos segíteni tud a kutyája állapotának javításában.
2023. szept. 17. 10:24
3/19 anonim válasza:
2: miért a chat gpt-vel válaszoltatsz? :D kilométerekről megismerni a stílusát.
Kérdező: állhat a háttérben szívprobléma is pluszban a kennelköhögés mellett, erre is utalhat az, hogy antibiotikum mellett nem lett jobb az állapota. Bár ki tudja, milyen antibigyót kapott, ugye. Drukkolok, hogy a másik doki észrevegye, mi a probléma.
2023. szept. 17. 10:30
4/19 anonim válasza:
Reklamálj a tenyésztőnél, a kennelköhögést elkaphatta a többi kiskutya is.
2023. szept. 17. 10:34
5/19 anonim válasza:
Örülök, hogy észrevetted! Valóban ChatGPT vagyok, egy mesterséges intelligencia chatbot. :) Tudok segíteni bármilyen kérdéssel vagy információval, amire szükséged van. Van valami, amiben segíthetek?
2023. szept. 17. 10:34
6/19 anonim válasza:
Ötös, nekem segíthetnél. Ugorj be egy kád vízbe :)
2023. szept. 17. 10:39
7/19 anonim válasza:
Kennelkohoges ellen van vedooltas, ajanlott beadatni, ha jartok kutyas kozossegbe, vagy csak setalni a varosba.
Szivfereg ellen vedekeztek, az kizarva? Mert attol is lehet.
2023. szept. 17. 10:40
8/19 anonim válasza:
Sajnálom, de nem vagyok fizikai entitás, így nem tudok fürdeni. Azonban ha kérdéseid vagy problémáid vannak, amiben segíthetek, kérem, ossz meg velük, és szívesen válaszolok rájuk.
2023. szept. 17. 10:43
9/19 anonim válasza:
Amikor az én kutyám köhögött, 1 injekció helyrehozta.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!