Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kutyát vegyek, ami...

Milyen kutyát vegyek, ami megfogdossa a patkányokat a telken, ház körül?

Figyelt kérdés
Sok rágcsáló feljön a határból a faluba, illetve egy iszonyúan kuplerájos lomis van velünk majdnem szemben, ránézésre egy kész patkányfészek. Szeretném megelőzni, hogy nálunk is elszaporodjanak a patkányok. Macskát több okból nem szeretnék. Milyen kutyát javasoltok? Fél hektáros a telkünk, szóval lenne tere. Jagdra gondoltam, de utána olvastam, és azt kifejezetten csak vadászoknak ajánlják, mi pedig nem vadászunk.

2023. szept. 14. 12:23
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
65%

"A házba nem jöhetne be, az állatnak véleményem szerint kint a helye, a saját vackában fog aludni."

Ne vegyél kutyát!

Ha úgy tele van lommal a portátok, hogy a patkány el tudott szaporodni, azon a kutya úgyse tud segíteni. Csináljatok rendet, szüntessétek meg a kupacokat, a krumplit meg ne hagyjátok a patkány előtt, és akkor nem lesz patkány!

2023. szept. 14. 18:41
 22/31 anonim ***** válasza:
32%
Tacskó
2023. szept. 15. 01:25
 23/31 anonim ***** válasza:
100%
A foxi jó, de mellette foglalkozni kell vele, ezen kívül, ha mérgezett a patkány, ő is belehalhat a méregbe, szóval ezzel csak óvatosan.
2023. szept. 15. 07:30
 24/31 anonim ***** válasza:
39%
#21 A szomszéd portáján, hogy csináljon rendet a kérdező?
2023. szept. 15. 10:28
 25/31 anonim válasza:
100%
A vadászgörény alkalmasabb a patkány elkapásához.
2023. szept. 15. 12:51
 26/31 anonim ***** válasza:
79%

# 24." A szomszéd portáján, hogy csináljon rendet a kérdező?"

Nem számít, mekkora a rendetlenség a szomszéd portáján, ha nála semmilyen kaja nem elérhető a patkányok számára, nem fognak hozzá átjönni. Ő írta, hogy megrágják a burgonyát. Tehát a patkányok hozzájutnak nála élelemhez. Na ezt kell megszüntetni. Megmondtam, a patkány ott telepszik meg, ahol élelmet talál. Ha nála nincs élelem, nincs búvóhely, nem fog átjönni hozzá. Felesleges a kutya, főleg úgy, hogy be se engedi a házba.

2023. szept. 15. 15:13
 27/31 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó, komoly szövegértési problémáid vannak. Kérlek, olvasd újra, amit írtam. Egy szóval sem írtam, hogy jelenleg megrágják a krumplinkat a patkányok😃 feltèteles módban írtam, hogy HA és amennyiben ilyen szinten elszaporodnának, az gáz lenne. Jelenleg nincs patkány a házunk körül, ahogy azt a kérdésben is megfogalmaztam, MEGELŐZNI szeretném az elterjedésüket.

Aki pedig állatot tart a házban, egészségére.

2023. szept. 19. 07:55
 28/31 anonim ***** válasza:
75%
A kinti-benti tartás miért nem opció?
2023. szept. 19. 08:06
 29/31 anonim ***** válasza:
79%

"MEGELŐZNI szeretném az elterjedésüket."

Tartsatok rendet, és nem lesz patkány. Ehhez kutya sem kell.

2023. szept. 19. 08:08
 30/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Tehát ha nincs elérhető élelmiszer a számukra, se lom, se farakás, akkor nem valószínű, hogy meg fognak telepedni?
2023. szept. 19. 10:10
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!