Milyen kutyát vegyek, ami megfogdossa a patkányokat a telken, ház körül?
"A házba nem jöhetne be, az állatnak véleményem szerint kint a helye, a saját vackában fog aludni."
Ne vegyél kutyát!
Ha úgy tele van lommal a portátok, hogy a patkány el tudott szaporodni, azon a kutya úgyse tud segíteni. Csináljatok rendet, szüntessétek meg a kupacokat, a krumplit meg ne hagyjátok a patkány előtt, és akkor nem lesz patkány!
# 24." A szomszéd portáján, hogy csináljon rendet a kérdező?"
Nem számít, mekkora a rendetlenség a szomszéd portáján, ha nála semmilyen kaja nem elérhető a patkányok számára, nem fognak hozzá átjönni. Ő írta, hogy megrágják a burgonyát. Tehát a patkányok hozzájutnak nála élelemhez. Na ezt kell megszüntetni. Megmondtam, a patkány ott telepszik meg, ahol élelmet talál. Ha nála nincs élelem, nincs búvóhely, nem fog átjönni hozzá. Felesleges a kutya, főleg úgy, hogy be se engedi a házba.
Kedves utolsó, komoly szövegértési problémáid vannak. Kérlek, olvasd újra, amit írtam. Egy szóval sem írtam, hogy jelenleg megrágják a krumplinkat a patkányok😃 feltèteles módban írtam, hogy HA és amennyiben ilyen szinten elszaporodnának, az gáz lenne. Jelenleg nincs patkány a házunk körül, ahogy azt a kérdésben is megfogalmaztam, MEGELŐZNI szeretném az elterjedésüket.
Aki pedig állatot tart a házban, egészségére.
"MEGELŐZNI szeretném az elterjedésüket."
Tartsatok rendet, és nem lesz patkány. Ehhez kutya sem kell.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!