14 éves kutyát,ha soha nem volt bódítva,nem veszélyes bódítani karomvágáshoz?
Figyelt kérdés
Mindig én vágtam neki. De már nem szalad annyit,és úgy megkeményedett a karma,hogy a fém karomvágóval sem tudom levágni neki. Eddig minden évben azzal vágtam. Hátul dupla farkaskarma van,az is rendben volt tartva eddig. Nem műttettem le,nem volt semmi baj.
Éberen tuti nem vágja le neki se a kutyakozmetikus,se a doki. Csak nekem hagy mindent. Közepes testű kan. Kicsit domináns, morgolódós. Öreguras 😀.
Csak féltem a szívét. Meg a stressztől is.
2023. aug. 31. 10:20
11/15 A kérdező kommentje:
2! Nem is arra gondoltam, hogy haldoklik... hanem hogy változik a viselkedése,gyengül. Az utóbbi fél évben látványosan.
2023. aug. 31. 13:59
12/15 anonim válasza:
Veszélyes a bódítás.
Szerintem próbálkozz állatorvosnál, amit a kutya neked nem tűr, azt az állatorvostól simán eltűrheti.
13/15 A kérdező kommentje:
Csak tőlem tűr el mindent. Írtam. Állatorvosnak nem engedné ébren. Csak nekem. De én meg otthon nem bírom levágni.
2023. aug. 31. 17:31
14/15 anonim válasza:
Próbáltad már állatorvossal?
Karomvágáshoz még sosem hallottam, hogy bódítanának. Rátesz a kutyára egy szájkosarat, az asszisztens megfogja az asztalon, és levágja a doki a karmát.
15/15 A kérdező kommentje:
Majd kiötlök valamit.
2023. aug. 31. 18:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!