Van egy 25 kilós 14 éves kutyánk. A feleségem nagyon beteg lett (talán túléli kategória). Ha a kutya elpusztul az nyilvánvaló módon nagyon megviseli. Hogyan tudok a kutyának a legjobb esélyeket biztosítani?
Istenem, bárcsak mindenki úgy születne, hogy már tud érthetően fogalmazni.
Leírnád esetleg úgy is, hogy bárki megértse a történetet, és a kérdést is?
Bár csak lennének olyan emberek, akik olvasni is tudnak, de legyen:
Szereplők:
Feleség: Súlyos beteg (Az állapota: "Talán túléli")
Kutya: Öreg
Én: Nem tud írni
Probléma: A kutya az életkora miatt a várható élettartama erősen véges. A Feleség nagyon beteg. Mivel rosszul érzi magát, valószínűleg belátható időn belül elmar magától (ha nem lenne beteg tegnap is úgy nekem támadt, hogy azonnal költöztem volna, ez inkább előbb, mint utóbb meg fog történni, mér csak a saját testi épségem miatt is). Egyetlen kapcsolata a kutyával marad. Jó lenne, ha a kutya minél tovább egészséges maradhatna.
Ennek az érdekében most a kutyáról hetente küldök fényképet és rövid összefogalót az állatorvosnak.
Van még lehetőségem a kutya esélyét javítani az egészséges életre?
Érti mindenki első, csak te vagy ilyen retard gyökér!
Becsngettek húzzál a nyelvtanórádra lkexikont nyalni!
A tanácsom a kutyával kapcsolatban annyi, hogy kéthetente adassatok b neki ilyen "vitakoktélt" infúzióba az állatorvosnál.
Kb 5 ezer ft / alkalom, de rendkívül jó neki!
Adj nekik immunerősítőt, izületvédőt, jó tápot, csináljatok egy teljes labort (vérkép, szív és mellkas uh).
A heti beszámoló aranyos, de teljesen felesleges.
1-es mindenki megértette rajtad kívül.
Ha hetente konzultálsz az orvossal mást nem nagyon tudsz tenni vele. A vitamin jó megoldás de az orvos ajánlásával. Sokan össze vissza adnak a kutyának mindent, az se jó nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!