Hogy vonjam magamra a figyelmét?
Ugyanmár , a figyelemnek mi köze a falkavezérséghez ?! Nem lehet mindent a falkavezérséggel magyarázni....
Az én kutyám sem figyel rám sokszor , ettől még én vagyok a falkavezér és megcsinálja a parancsot.Gyakorolj vele koncentrációs feladatot jutfalattal vagy labdával.Ha jutfalatta csinálod , mondjuk pénteken ne kapjon kaját és szombat délelőtt gyakorolj vele.Állj be vele szembe , és mikor rádnéz jöhet a jutalomfalat/labda.Azt hogy rádnézzen neked kell valahogy elérned , nálam pl azvált be ha ráfújtam.
Igazából ezt így nehéz neten keresztül leírni meg tanácsot adni így hogy nem látjuk a dolgot , de próbáld meg hátha.Jó ha először ingerszegény környezetben csinálod (kert), és vedd pórázra hogy ne szaladgáljon el közben.
Szerintem csak egyszerűen azért nem figyel néha, mert még csak 10 hónapos. Amúgy is, nem rég kezdett el kamaszodni, szóval érthető ez a viselkedés.
Erélyesen szólj rá, akkor majd figyel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!