Miért csipogva ugat a kutyám?
Figyelt kérdés
Régen normális volt, de mostanában már egy ideje csipogó hang hallatszik amikor ugat.
Valószínűleg nem nyelt le semmit, nincs semmilyen játéka már, 13 éves.
Mitől ugat csipogva?
2023. aug. 27. 20:36
1/15 anonim válasza:
Genetikailag mutálódott egy csirkével... :D
Tudja a fene, enyniből ezt nem lehet kitalálni.
2/15 anonim válasza:
Megfázott én is mikor beteg voltam egyszer csipogva köhögtem
3/15 A kérdező kommentje:
Ennyi ideig? Már több hónapja így ugat, közel fél éve.
2023. aug. 27. 21:27
4/15 anonim válasza:
Aha...és eddig mégis mi akadályozott meg, hogy egy állatorvossal konzultálj erről?
5/15 anonim válasza:
Az enyém nyávog :D Kegyetlen magas hangon vinnyog, néha gurgulázik mint egy hisztis csaj. Ja, szuka.. Mindig ilyen volt. Néha már sikerül 1-2 mélyebb ugatást összehozni. Ebből is tudjuk, hogy hisztizik, vagy valami bejött az udvarba. Egyszer sünit látott, akkor sikerült mély hangon ugatnia, amúgy kegyetlen magas hangja van, főleg, mikor tüzel
6/15 anonim válasza:
Miért nem viszed állatorvoshoz?
7/15 A kérdező kommentje:
2023. aug. 29. 16:52
9/15 A kérdező kommentje:
Semmit, mert nem vittük el.
Csak oltásra szoktuk elvinni, azt is ritkán, kb. 2 éve volt utoljára.
2023. aug. 29. 17:38
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!