Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kölyök vagy felnőtt kutyát...

Kölyök vagy felnőtt kutyát ajánlatos örökbe fogadni a mi esetünkben?

Figyelt kérdés

A család nem akar kölyköt, vagyis azt, ami vele jár, szobatisztaság, oltási program, rágás, akkor se, ha én vállalnám, ahogy előző kutyusomat is.

Én meg nem merek felnőttet bevállalni, mert vannak kisebb állataink is a lakásban, cica, tengerimalac, félek, hogy nem lehet hozzájuk szoktatni.

2023. aug. 22. 08:25
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Állatmentők nagyon sok esetben ideiglenes befogadókkal dolgoznak, ahova kihelyezik családi környezetbe a kutyákat, itt az alap szocializációt megkapják és nagyon jól fel is tudják mérni a kutya habitusát, erősségeit, gyengeségeit.

Én is ideiglenes befogadótól fogadtam örökbe felnőtt kutyát, nem ért semmilyen meglepetés és nem is volt semmi probléma vele.

2023. aug. 23. 05:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!