Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Csirke farhaton es Budget...

Csirke farhaton es Budget tapon fel lehet nevelni egy rotikolykot?

Figyelt kérdés
2023. aug. 19. 12:48
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Koszonom, kozben ismerosom szolt, hogy az o nemetjuhaszuk is pont ezt kapta, vagyis budget tap ejjelre kiteve és reggel kapott fott farhatat meg fott tesztat a husleben fozve. Szuka kutya letere nagytestu, eroteljes, egeszseges nemetjuhasz lett belole, 13 evet elt.

Ettol fuggetlenul, a biztonsag kedveert veszunk neki kolyoktapot masfel eves koriag, meg fel eves koraig konzervet kap majd rizzsel es fel eves koratol fog kapni farhatat nyersen, masfel eves koratol pedig a pedigree kolyoktapot levaltjuk a budgetre a nyers farhat melle.

Illetve biztos, ami tuti, masfel eves koriag kapni fog kutyavitamint is, hogy megkapjon mindent, ami a fejlodesehez szukseges.

2023. aug. 19. 18:09
 12/21 anonim ***** válasza:
85%
Ahelyett vennél neki mondjuk egy Brit Premium száraztápot, amiből van kölyök és felnőtt táp is és azt adnád neki.
2023. aug. 19. 20:53
 13/21 anonim ***** válasza:
87%
De még mindig, miért a legszarabb, legmoslékabb tápot veszed meg? Miért nem veszel legalább egy alsó kategóriás tápot? Mi a fenének neked kutya, ha csak Pedigree minőséggel akarod etetni? Értem, hogy divatból kell a kis roti jellegű keverék. Értem, hogy nyilván nem fizetsz ki egy fajtatiszta kiskutyáért annyi pénz, csak valami sufnis szaporítótól veszel párererért kölyköt. De hogy még ételből is csak a legolcsóbbat, legrosszabbat adod neki... Gondolom az oltásokon, féreghajtásokon és betegség esetén az állatorvoson is spórolni fogsz.
2023. aug. 19. 22:51
 14/21 A kérdező kommentje:
#13 Nem tudom, honnan szeded a hamis informaciokat 😂
2023. aug. 20. 05:51
 15/21 anonim ***** válasza:
79%

Csak halkan kérdezem meg: Ha ekkora gond az etetés, akkor miből fogod fizetni az éves oltást (15 ezer), havi élősködők elleni védelmet, beleértve a szívférgességet (5 ezer), esetleg orvosi költséget(ez lehet több százezer is)?

Nem azt mondom, hogy hiper-szuper, sokszor túlárazott táppal kell etetni, de azért a Pedigree és S-Budget az tényleg a legalja, nem beszélve a farhátról, ami nem több, csak csont. Vannak jó minőségű tápok elfogadható áron is.

2023. aug. 20. 09:00
 16/21 anonim ***** válasza:
79%
A 15ös válaszoló kérdései jók, ezekre kíváncsi lennék én is.
2023. aug. 20. 11:51
 17/21 A kérdező kommentje:

Nem gond az etetes, etetve lesz.

Ugyanabbol fogom fizetni, amibol az eteteset, a havi keresetembol.

Amugy nem tudom, hogy lehet valamit halkan megkerdezni irasban.

2023. aug. 20. 19:31
 18/21 anonim ***** válasza:
73%

Ha az etetésre az S-Budget, a farhát és a Pedigree az opció, akkor igenis gondot okoz.

Halkan kérdezni: oximoron kifejezés mond valamit? Általános iskolai anyag...

2023. aug. 20. 22:00
 19/21 anonim ***** válasza:
66%
Tehát lenne pénz a kutyára, csak inkább mégsem költesz rá. Szándékosan éhezteted és tartod szarul. Nem is divatból kell neked akkor a kutya, hanem szadizmusból, hogy legyen kit bántani.
2023. aug. 21. 00:07
 20/21 A kérdező kommentje:
Te hulye vagy 🤣🤣🤣🤣
2023. aug. 21. 09:18
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!