Baj ha a kutyám nem szeret játszani?
Nem baj, minden kutyának saját egyénisége van.
Ha kedve lesz fog játszani nem kell erőltetni.
Ez nagyon érdekes, eddig minden beagle, akit ismertem, kb 10 éves koráig ugyanolyan őrült volt, mint néhány hónapos korában, az enyém 12 éves koráig is bolondozott.
Azt hittem ez a beagle legfontosabb ismertetőjegye, hogy kb örök gyerekek.
Enyém sem szeret játszani. A suliban a vizsgán az apportra 0 pontot kaptunk. Egyszerűen én ugráltam a játékkal lelkesen, ő meg úgy nézett rám, mintha azt akarta volna mondani, hogy "Ha lenyugdtál, szólj!".
Itthon is van egy csomó játéka és nem törődik velük. Talán kéthavonta egyszer ha valamin nagyon fellelkesül felkap egy játékot, aztán 3 mp után elhajítja és kész, ez volt a játék, utána a játékai érintetlenül hevernek tovább hónapokig.
A futtatón is inkább csak szaglászik, belemegy a játékokba persze, de hamar elunja és megy inkább szaglászni.
A többivel viszont nincs gond. Hozzám egészséges értékben bújós, nagyon jól kijön a gyerekekkel, mindent eltűr amit az orvos csinál, gyorsan tanulja a feladatokat. Itthon csendesen elvan, nem bújik el, de ő jobban leköti magát egy rágcsával vagy az alvással.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!