Ötletek, hogyan lehet felvinni egy 20 kilós kutyát a 4. emeletre (nincs lift) ha nem lépcsőzhet?
Ölbe veszed, de ha nem lépcsőzhet, akkor muszáj lesz így megoldani.
Vagy hám, de az meg a derekadat csinálhatja ki ha hajlamos becsípődni.
Off: azért marhára értelmezhetetlen a számomra, hogy Mo-n. a 4. emeletig nincsen lift - mintha mindenki full fiatalos volna - hát, köhm...
Külföldön élek, alap még a kétemeletesben is alap, hogy van pontosan, mivel akadnak olyanok, akik két emeletet sem tudnak felgyalogolni és nem lustságból.
Sokan írják, hogy nem megerőltető, de azért ti honnan tudjátok, hogy milyen testalkatú a kérdező?
Fiatal felnőtt létemre 50 kilót sem mindig érem el, nem tudok hízni. Nekem is ez cseszettül megerőltető lenne. Szerintem a mi kutyánk is 20 körül van, de az autóig alig bírom beemelni nem hogy cipelni. Szóval gondolom a kérdező nem azért tette fel a kérdést, mert meg tudta volna oldani kézben. Mert mindenkinek az lenne az első nyilván, de van akinek nem megy.
14-es, egy középtermetű kutyát megfelelő eszközökkel pl hám, vagy ilyesmi fel kell tudni vinni a 4-re.
Vagy
- nem kell ekkora kutya
- nem kell olyan helyre költözni, ahol nincs lift - más opció nincs.
Imádom ezt az oldalt; hogy lepontoznak azért ami számomra a valóság. Oke ha mindenki hű de erős, de másnak ez lehet megterhelő.
Amúgy meg én nem vagyok ebben a helyzetben szerencsére kertes házban élünk így nem kell cipelni a kutyát sehova. És nem arra értettem h eszközökkel nem lehet felvinni, hanem h kézben. Mert itt nagyon sokan azt írták, hogy úgy is sima. Hát örülünk neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!