Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ötletek, hogyan lehet felvinni...

Ötletek, hogyan lehet felvinni egy 20 kilós kutyát a 4. emeletre (nincs lift) ha nem lépcsőzhet?

Figyelt kérdés
Van bármi praktika, megoldás? Akár mint a babáknak a kenguru avyg valami, esetleg a hátamra venni? mert kézben nem igazán bírom el annyira, hogy a negyedikre felmenjünk..
2023. aug. 3. 17:19
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
77%

Ölbe veszed, de ha nem lépcsőzhet, akkor muszáj lesz így megoldani.

Vagy hám, de az meg a derekadat csinálhatja ki ha hajlamos becsípődni.

2023. aug. 4. 07:17
 12/24 anonim ***** válasza:
66%

Off: azért marhára értelmezhetetlen a számomra, hogy Mo-n. a 4. emeletig nincsen lift - mintha mindenki full fiatalos volna - hát, köhm...

Külföldön élek, alap még a kétemeletesben is alap, hogy van pontosan, mivel akadnak olyanok, akik két emeletet sem tudnak felgyalogolni és nem lustságból.

2023. aug. 4. 07:20
 13/24 anonim ***** válasza:
84%
"Dobd át" az első két labát a válladon, egyszerübb, ha nem a kezedben viszed, esetleg állj meg emeletenként pihenni. Én is így vittem fel az én 14 kilósomat mikor műtötték.
2023. aug. 4. 08:54
 14/24 anonim ***** válasza:
24%

Sokan írják, hogy nem megerőltető, de azért ti honnan tudjátok, hogy milyen testalkatú a kérdező?

Fiatal felnőtt létemre 50 kilót sem mindig érem el, nem tudok hízni. Nekem is ez cseszettül megerőltető lenne. Szerintem a mi kutyánk is 20 körül van, de az autóig alig bírom beemelni nem hogy cipelni. Szóval gondolom a kérdező nem azért tette fel a kérdést, mert meg tudta volna oldani kézben. Mert mindenkinek az lenne az első nyilván, de van akinek nem megy.

2023. aug. 4. 15:08
 15/24 anonim ***** válasza:
43%
Mèg egyedül is nehèz felmenni a negyedikre naponta többször.
2023. aug. 4. 20:04
 16/24 anonim ***** válasza:
77%

14-es, egy középtermetű kutyát megfelelő eszközökkel pl hám, vagy ilyesmi fel kell tudni vinni a 4-re.

Vagy

- nem kell ekkora kutya

- nem kell olyan helyre költözni, ahol nincs lift - más opció nincs.

2023. aug. 6. 07:11
 17/24 anonim ***** válasza:
78%
Van olyan spec ham,ami korbeveszi a kutya torzset es felul szatyor jellegu fule van es ott tartod ,ah lepcsozik.
2023. aug. 6. 08:33
 18/24 anonim ***** válasza:
45%
Te tervezel corgit vdnni a 4. -re lift nelkul? A vegen neked lesz bsjod a hataddal a cipekedestol…
2023. aug. 6. 09:59
 19/24 anonim ***** válasza:
0%

Imádom ezt az oldalt; hogy lepontoznak azért ami számomra a valóság. Oke ha mindenki hű de erős, de másnak ez lehet megterhelő.

Amúgy meg én nem vagyok ebben a helyzetben szerencsére kertes házban élünk így nem kell cipelni a kutyát sehova. És nem arra értettem h eszközökkel nem lehet felvinni, hanem h kézben. Mert itt nagyon sokan azt írták, hogy úgy is sima. Hát örülünk neki.

2023. aug. 7. 06:57
 20/24 anonim ***** válasza:
21%
Nem az volt a kérdés, hogy neked mennyire nehéz, hanem az, hogy hogyan lehet megoldani. Erre nem adtál választ, ezért a kérdés szempontjából nem hasznos, amit írtál, ezért lettél lepontozva.
2023. aug. 7. 07:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!