Ez tényleg normális és én reagálom túl, vagy jogosan zavar?
Ha valaki szerint kamu vagy provokáció, szívesen elküldöm neki az oldal nevét, és megtekintheti ezt a csodás posztot...
Mivel nekem is van kutyám, elég sok ilyen tematikájú internetes fórumnak és csoportnak vagyok a tagja, leginkább facebookon. De néha szembejön velem egy-egy olyan poszt, amiben ekte komoly, véres sérüléseket, hólyagokat fotóznak be azzal a szöveggel, hogy "mennyire súlyos, elvigyem orvoshoz???" Most egy olyan poszt jött velem szembe amiben az illető egy földigiliszta méretű férget szedett ki a kutyájából, és ott volt a fotó amin éppen csipesszel húzta ki belőle. Na itt bennem eltört az a bizonyos mécses, és leírtam, hogy ha már tőlünk kér segítséget valaki, akkor tekintettel lehetne ránk azzal hogy nem tolja a képünkbe (nyilván szebben fogalmaztam, csak most enyhén feszült vagyok). Erre azt a felettébb erős érvet kaptam, hogy ha valami nem tetszik az interneten, csak görgessek tovább. Most komolyan szürreális kérés, hogy csak azért mert követek kutyás csoportokat, ne kelljen véres és férges kutyákat látnom? Meg lehetne ezt úgy oldani, hogy kiírja posztban mi van, aztán kommentbe teszi a képeket.
" Érdekes, rajtad kívül mindenkinek sikerült kellően értelmeznie és magában mérlegelnie a szavazást"
Kérlek, válaszolj a következő kérdésre, mit gondolsz a kommentemről:
1. válasz: A komment rávilágít valamire, egyet lehet érteni vele.
2. válasz: Nem merek egyetérteni vele, mert nagyon makacs vagyok, és ilyeneket írok hogy mindenki más hülye, hátha ezzel jobban igazam lesz
Ha sikerül értelmezned és magadban mérlegelned, akkor nyilván el tudod dönteni hogy 1. vagy 2. válasz és tudsz válaszolni közülük. De van egy sejtésem hogy mostmár hirtelen megvilágosodtál és érted mire akartam kilyukadni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!