Gyerekek mellé melyik kutya fajta lenne a jobb beagle vagy német juhász?
Én 12 évesen kaptam egy 5 éves kutyát menhelyről és a legjobb barátom lett, én egyedül gondoztam, csak a pénzt kaptam hozzá, de én törődtem vele mindig, sose mondtam le róla, soha nem mondtam anyumnak, hogy fáradt vagyok, nincs kedvem, vidd le te sétálni, soha, egyszer sem kértem meg senkit, hogy vigye le helyettem, inkább anya mondta, amikor 39 fokos lázzal is én akartam levinni, akkor mondta, hogy majd ő leviszi, most az egyszer és így is volt.
A kutyus nagyon hálás volt a törődésért, ugyanis évek óta menhelyen élt, senki nem foglalkozott vele, ezért nagyon megbecsülte.
Az osztálytársaim a naplójukba a fiúkról írtak, meg a családi vitákról, nyaralásról. És a kutyusommal közös sztorijainkat meséltem benne és adatokat vezettem arról, hogy mikor kapott féreghajtót, bolhairtót, mikor volt fürdetve stb.
Miért pontoztátok le az utolsókat,igenis nagyon szép gesztus
az ha valaki menhelyről visz haza állatot.Érdemes egyszer bemenni
bármelyikbe,hogy milyen sosrsuk van, gazdi és szeretet nélkül.
?em kell mindig a pedigrés kutya,mikor megmenthetsz egy ilyen
kis elveszett lelket...
Én nem támogatom azt, hogy hirdeti, hogy 12 évesen tökéletesen ellátott egy kutyát. Lehet neki bejött, de nagyon ritka az ilyen, az esetek részében a kutya neveletlen, elhanyagolt lesz.
A menhelyi kutyával rengeteg pluszt kell csinálni. Nyílván lehet nyugis kutyát találni, de nem egyszerű
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!