Dr Juhász Éva győri gyermekorvos milyen, hogy bánik a gyerekekkel?
Figyelt kérdés
2022. júl. 14. 15:35
1/8 anonim válasza:
3/8 A kérdező kommentje:
A Facebook oldalát magamtól is meg találom, tapasztalatra lenne szükségem róla...
2022. júl. 16. 23:57
4/8 anonim válasza:
A puding próbája az evés.
Bizonyára nem a Marsról jött nem az ismeretlenbe kell fejest ugrani.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a nagyon hasznos válaszokat...😅🥲
2022. júl. 17. 11:08
6/8 anonim válasza:
Az én városomnak van a Facebookon baba-mama csoportja vagy csak simán a városnak. Szerintem érdemes rákeresned a győrire, biztosan tudnak válaszolni.
7/8 anonim válasza:
A gyerekeimnek ő a körzeti orvosa és nagyon elégedettek vagyunk vele. Egy 4 és egy 2 éves gyerekem van. Nagyon alapos és nem csak a korához képest, hanem a korhoz képest is nagyon tisztában van az új trendekkel. Minden apróságot komolyan vesz. Ha csak e-recept miatt hívom, akkor is rákérdez, hogy melyik gyerek hogy van, tud-e valamit segíteni.
Nem piszkál, nem zargat, de mindig elérhető.
8/8 A kérdező kommentje:
Gondoltam jelentkezek. Már lassan 5 hós a babám, nagyon szeretjük a drnőt, nagyon rendes és kedves, örülök, hogy hozzá mentünk.
2023. febr. 18. 22:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!