Szemét vagyok a kutyámmal kapcsolatban?
Ha kimegyek az udvarra enni, általában odajön a kutyám és kéri az ételt. Ha nem adok neki, akkor szemét vagyok? Sokszor elgondolkodtam ezen, és szeretném a segítségeteket kérni ezzel kapcsolatban.
Hozzáfűzném: Havi-kéthavi szinten visszük állatorvoshoz, hisz fontos számunkra az egészsége, és az állatorvos is megerősített benne, hogy teljesen egészséges, és megfelelő mértékben, változatos ételekkel etetjük. De gondolom akiknek van kutyájuk, azok tapasztalták, hogy a kutyák milyenek.
A kutyák ilyenek, ha egészségesek. Szeretik a pocakjukat, és ha előtte evett meg 1 kiló húst, akkor is kunyizik, ha Te eszel.
Sokan nem tűrik ezt, én lágyabb szívű vagyok. Mindig hagyok a végén egy extra falatot, ami az övé, feltéve persze, hogy olyasmit ettem, amit ő is ehet.
Kivéve ha gyümölcsöt eszem, mert ilyen közös gyümölcsözéseink vannak a kutyával. :D Általában tányérra vágom fel az almát, dinnyét, barackot, és így egy szelet neki, egy szelet nekem. Ha gáz, ha nem, én ezt szeretem így. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!