Idős kutya lábfájása?
Figyelt kérdés
A kutyám már elég idős és rendszeresen sántít a mellső lábára. Fiatal korában is volt hogy sántított főleg felkelés után. Nagytestű kutyáról van szó. Mit tudnék tenni, hogy jobb legyen neki és hogy csökkentsem a fádalmát?2023. júl. 19. 15:33
11/12 anonim válasza:
Amikor van doki, vidd el, addig meg adj neki izületvédőt. A synoquin tényleg nagyon jó, gyorsan hat, annó én is azzal kezdtem a doki tanácsára, aztán átálltam a luposanra, ami jóval olcsóbb, de hozta a várt eredményt.
12/12 anonim válasza:
Mindenképp állatorvos, mert lehet ínszalag szakadás is. A fájdalomcsillapítót is jobb, ha állatorvos írja fel, mert lehetnek mellékhatásai, gyomorvédő kellhet hozzá, szóval ezt inkább a doki állítsa be.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!