Mi volt a legaranyosabb egyben a legfurcsább kutyanev amit valaha hallottál? Ötleteket kernek kutyanevekben! 😁
Volt valami régi sztori, hogy az öreg bácsi hosszú nemesi néven vagy nagyságos asszonynak szólította és magázta a kutyáját. Az aranyos volt.
A mi kutyáink követték a tenyésztőknél jellemző maximum két szótag, azonos kezdőbetű sémát, és szándékosan nem adtunk olyan nevet, ami ember neve is lehetne. Kivéve egyszer, kikönyörögtem a Rékát, pár évvel később meg is bántottam valakit, amikor azt mondtam, milyen szép neve van, a kedvenc kutyámat is így hívjuk.
angol bulldog - Fiona
yorki - Schumacher
Satöbbi :D Van egy ilyen bor is.
„A Satöbbi volt az első magyar szó, amit megtanultam. Amikor a Papám ismerőseivel beszélt telefonon, mindig mindta, hogy satöbbi, satöbbi, s mivel nem értettem, egyik nap megkérdeztem Tőle, hogy ez mit is jelent. Nagyon megtetszett ez a szó, el is neveztem az első kutyámat Satöbbinek, Ő volt a kedvencem. Elhatároztam, hogy egyszer az egyik boromat Satöbbinek fogom keresztelni.”
Zwack Izabella
Negro.
Sárga kutyának.
Gazdi válasza: Ő mézesnegro :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!