A kutyám megbékél velem valaha a mai nap után?
Reggel mentünk a közeli parkba, nagy vidáman várta a labdázást, én meg örültem, hogy végre el tudom engedi és labdázhatok vele egy kicsit. Erre, az első dobásom pont arra ment, ahol valaki (10 méterre a szemestől) törött üveget hagyott. A mancsa sértetlen, de vágás van a lábán. Nem olyan súlyos, hogy elvérzik, csont le látszik ki, de ahogy megtörtént, azzal a lendülettel mentem vele dokihoz, hogy nézzen rá, de már lekéstük a rendelést. Telefonon megnéztem, többi rendelőnél is ugyanaz. Itthon fertőtlenítettem betadinnal, többször is, de ő mindig nyalogatni akarta és leszedni a kötést, amivel a sebtapaszt (jobb hiányában) tartottam helyén.
Tehát reggel óta egy kibírhatatlan hárpia vagyok, aki egész nap azt ismételgette, hogy "nem", "phuj", "Mandula", és a fejét is állandóan eltoltam, amikor nyalogatni, illetve le akarta szedni. Most alszik, nincs rajta kötés, nehogy éjszaka leszedje és mondjuk lenyelje a sebtapaszt + elfogyott a hangom és a türelmem is. Holnap viszem orvoshoz, ahol valószínűleg ad a doki gallért.
Délután 17-től rendel a doki. Addig kell kibírni. Az egésznapos parancsolgatástól most nem igen olyan, mint szokott lenni velem. Rövidesen elfelejti, és amikor már újra játszhat, labdázhat, labdázhatok vele, megint életvidám kutya lesz és régi a velem való viselkedése?
Meg fog békélni, nyugodj meg. Ez most egy új helyzet neki, hiszen így még nem látott téged.
Amint visszaáll minden, ő is olyan lesz, mint régen.
Jobbulást neki!
Köszönöm mindenkinek! Ment a néhai zöld kéz. :)
4-es: Tudom, hogy nem ingyen adja, hanem kemény pénzt kell érte fizetni. Azt arra értettem, hogy dokinál tudom megvenni, így végül is ő adja, aztán rakja fel a kutyára.
Szerintem, ez a kérdés nem a kutyádról szól, hanem rólad. Pontosan te is tudod hogy a kutyát harmad annyira nem érdekli az egész mint téged.
De ha ettől jobban érzed magad akkor: Nagyon hiper szuper gazdi vagy! A kutyád örülhet hogy ilyen szerető, gondoskodó gazdija van!
Egyébként nincsen ezzel baj hogy erre vágysz, de miért a kutyát kell felhasználni erre mintha ez róla szólna és nem rólad?
Öri hari, nincs bocsánat.
Viszont van az a jutifalat amiért lekerülhetsz a halállistájáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!