Ez a három hónapos kutya, kép alapján szerintetek nagyjából mekkorára nő meg? Milyen fajta lehet?
2023. júl. 18. 19:44
11/23 anonim válasza:
Nagytermetű lesz ez a kutya, a mancsa is nagy.
12/23 anonim válasza:
Ő az anyakutya, 10-25kg van nála feltűntetve. Keverék ő is, tehát a kölykök meg főleg (tesóit is meg lehet nézni az oldalon). Egyébként németjuhász jelleg látszik rajta/rajtuk. Szerintem max akkora lesz, mint az anyakutya.
13/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2023. júl. 18. 21:43
14/23 anonim válasza:
#10 Pedig keresd meg nyugodtan azt a tiltás gombot. Aki szerint a menhely többet tudna mondani, vagy bármi konkrétat feltételez, azt inkább tiltsd le, minthogy hallgass rá, mert hiteltelen, aki ilyet mond, de még nem tippelte meg a lottószámokat.
15/23 anonim válasza:
De hiszen ez a gizsgutya fóka!
16/23 anonim válasza:
Szerintem 25-45 kiló közötti közepes-nagytestű kutya lesz.
17/23 A kérdező kommentje:
:))
2023. júl. 19. 00:38
18/23 anonim válasza:
Hát pedig tényleg igaza van előttem szólónak, nem lehet ezt megjósolni így, max tippelni! Amúgy a mancsméret nagyon mérvadó de a fotó alapján annyira nem látszanak rendesen az arányok. Jelleg alapján én azt mondanám van venne német juhász és kaukázus vér is, meg még valami más is amit nem tudok meghatározni. Sztem németjuhász vagy annál picit nagyobb lesz.
19/23 anonim válasza:
Nézz kicsit jobban szét ezen a honlapon. A szuka random utcai afférból lehozott egy nyolckölykös almot, ha megnézed mind a nyolc kölyköt, szinte egyik sem hasonlít a másikra. Ebből akarsz konkrétumot? Az is lehet, hogy 2 év múlva ha a keverék nyolc keverék kölykét megnézed, meg nem mondanád, hogy "rokonok".
20/23 anonim válasza:
Egyébként nagyon szép kutya, az anyja is az én bevállalnám, biztos, hogy sok örömet fog okozni nektek ❤️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!