Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi törtenhetett?

Mi törtenhetett?

Figyelt kérdés

Adott egy majdnem 2 eves golden retriver kutya aki elöször ment kutyapanzioba nyaralasunk alatt. 6 napot töltött ott. Mikor erte mentünk mintha egy masik kutyarol szamoltak volna be.

Elmondasuk szerint teljesen antiszoc kutya.

Mi még soha egyetlen egy morgas, agressziv pillanatot nem eltunk meg vele, se seta soran se kutyufuttatoban ahova rendszeresen jarunk. Teny, hogy félosebb kutyus, altaban megadja magat a masik kutyanak(lefekszik a hatara) de amugy iszonyat jatekos, bolondos..

Most pedig azt kell rola hallanunk hogy moromgott masik kutyara, teljes elszeparatsagban töltötte a többi kutyatol az ottani napokat.

Szerintetek mi törtenhetett?

2023. júl. 18. 11:34
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Sok helyen csak beveszik a kutyát, összedobják egy udvarban, aztán nem is figyelnek rájuk igazán, mert a személyzetnek 1001 dolga van vagy nincs is személyzet és a tulaj meg csinálja a főállását. Ha épp volt ott egy olyan kutya, aki "túl sok" és a tiéteket kipécézte, simán lehet, hogy egy idő után elfogyott a tiétek türelme. Amúgy pont a fordítottja szokott lenni, gazdák nélkül a kutyák megszeppennek és sokkal szebben viselkednek, mint a gazdival.

Én is dolgoztam egy ideig egy ilyen helyen, akkor vágott pofán az igazság, azt hittem, hogy majd játszom a kutyákkal, dögönyözöm őket, meg felügyelek, hogy ne legyen feszkó, ehhez képest annyi más feladatot kaptam, hogy 4 óránként talán ránéztem az egyes udvarokra.

2023. júl. 18. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!