Hogy történhet ilyen? Egyre több pitbull támadásról olvasok a neten.Volt egy csajszi (amerikai) van egy pitbullja és hirtelen csak rátámadt előtte még a csaj a kutya fejét simogatta,majd elfordult és a kutya leharapta a csaj száját és orrát.
A lány és a kutya nagyon jobban voltak.Semmi oka nem volt a kutyának hogy bántsa a csajt és eleve ő volt a gazdája.
Nem értem,hogy csak így hirtelen mi történt a kutyával.Nekem van kettő kék staffim mindig is staffi kutyáink voltak vagy valamilyen bull keverék soha nem fordult elő ilyen.
Pég a staffi és a pitbull nem sokk mindennel különbözik kinézetre sem annyira.
Tudom hogy a pitbullt eleve harcra tenyésztették.
A mi kutyánk is pitbull. A párom megnevelte. A kutya félénk lett idegenekkel szemben. Soha nem támad. Játék közben is csak csípked. Nagyon szeretetre méltó, hűséges kutya.
Amelyik marcangol, azt harcoltatták!
Ez mindig benne van a pakliban, teljesen mindegy milyen fajta.
Azért a bull/roti támadások vannak mindig a médiában, mivel azok okoznak jelentősebb kárt. Illetve ne felejtsük el, hogy a pitbull mivel harcra lett tenyésztve, zsákmányos. Ami mozog azt el akarja kapni, csak egy maradhatott a ringben.
Én kedvelem a fajtát, tervezek is tartani, de teljesen máshogy kell őket tartani és nevelni mint más fajtát.
Régebben sok videót lementettem kutyák viselkedéséről, harapásokról, támadásokról, a háromnegyedében, ha nem többnél, bull típusú az elkövető.
Ha az a kérdésed hogy hogy történhet ilyen, úgy, hogy az emberek nem ismerik fel az előjeleit az ilyen incidenseknek.
Pl itt van két videó videó ami jól demonstrálja
A kutya végig nyalja a száját, frusztrált, próbál kitérni elhajolni, kerülni a konfliktust. De a riporter csaj tartja a fejét, mászik bele az arcába, nem veszi a jeleket. A kutya végleg sarokba szorítva érzi magát és figyelmeztetésként odakap. Másik videó dettó. Nem támadni akartak, csak jelezni hogy ez kellemetlen számukra. Persze az ember mit lát, hogy harapós a kutya. A kutya mit lát? Hogy terrorizálják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!