Miért kakil a kutya a kavicsra?
Három napja hozattunk kavicsot az udvarba. A két kutyánk akik eddig hátra jártak végezni a dolgukat teljes fordulatot vettek. A kapubejáró és egy rattan asztalos, székes fedett kiülő lett feltöltve kaviccsal . Tegnap délután arra értem haza, a kiülő és a kapu tele van kakilva, pisilve. Volt lebszás persze, aztán haza jött a párom és újra tele volt az egész kakilva este. Nagyon ideges volt ő is.
Ma reggel munka előtt láttam, hogy megint wc-nek használták a kiülős, fedett részt , amit tök szépen feldíszítettünk és egész jól berendeztünk.....most is amikor haza értem az volt az első dolgom hogy kitakarítsam. A kapu bejárós kövön is volt kaki.
Mit lehetne tenni???
Mindenki szereti a kiépített vécét!
:-D
Mi a teendő? Semmi! Hagyd hogy a kutyád oda szarjon, ahová szeretne a saját területén, hisz lényegében neki így a legjobb. A kutyád se szól bele, hogy te hova szarsz a lakáson belül, tehát "élni és élni hagyni" elv szerint kell ilyenkor cselekedni!
Első, remélem a legnagyobb boldogságod az életben hogy össze szrod a lakásod és remélem az udvarod is tiszta szr:D mert élni és élni hagyni :D
Második és harmadiknak köszönöm. Igen, az elkerítés lesz valószínűleg a megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!