Nyaralást hogy oldjátok meg kutyussal?
Figyelt kérdés
Beldöldre megyünk, nyaralót bérlünk majd, ahova a házigazda megengedi a kutyust is vinni. Szobatiszta, lakásban él velünk, picike és jó kutyus. Gyerkőc is van, és vele muszáj olyan programokat is szervezni, ahova a kutyus nem jöhet. Pl strand, állatkert ... Ott hagynátok a nyaralóban, mint mikor otthon van, amíg dolgoztok? Egyszer egy éjszakára voltunk vele idegen helyen, 1-2órát ott is a szálláson maradt, de a személyzet azt mondta, sírt és nyüszített. Emiattvagyok tanácstalan. Nincs olyan családtag, akire hagyhatnám és panzió kizárt. Tudtok tanácsot adni esetleg?2023. júl. 14. 14:44
11/13 anonim válasza:
Nem megyek nyaralni.
Soha nem voltunk gyerekkoromban sem, felnőttként sem volt rá igényem sosem.
Bár nekem rottweilerem van, akit nem lehet senkire rábízni, mert csak engem fogad el, meg ott van a két mucsok macsek, akiket meg nem vállalna el senki, mert ördögtől való rosszcsontok, na meg a 3 tengeri cocimaci, akik meg félnek idegenektől, szintén csak engem szeretnek.
Magányos ember vagyok, saját falkával. Ez van.
12/13 anonim válasza:
A felelős gazda a gyereket adja le megőrzőbe, és a kutyuskával csinál programokat! Ezt tanuld meg!
13/13 anonim válasza:
Megneveled a kutyát, hogy nyugton tudjon maradni a szálláson. Szobakennel segít.
Ha ez nem megy, akkor pedig ne csinálj olyan programot, ahova nem viheted magaddal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!