Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hoznátok ki növendék kutyát...

Hoznátok ki növendék kutyát menhelyről két éves gyerek "mellé"?

Figyelt kérdés
2010. okt. 13. 18:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

M?i a fenének most egy kutya???

A kisgyerekkel kell foglalkozni nem a kutyával!!!!

Majd ráérsz 7éves korában venni neki egyet,addigra ő is megérti ,hogy a kutya nem egy baba.....én nem hinném,hogy a kutyának jót tenne egy 2éves gyerek egésznapos b@sztatása

2010. okt. 14. 21:46
 12/15 anonim ***** válasza:
0%

Utolsó vagyok,azt elfelejtettem,hogy nem csak a gyerek érdekeit kéne szem előtt tartani...a szobatisztaságról meg csak annyit,hogy aki nem fárad,hogy megnevelje,foglalkozzon a kutyájával inkább egy "előnevelt félkész " ebet szerez magának,annak nem is való kutya!

Igenis foglalkozni kell vele......de ezt csak az "igazi gazdik "tufhatják.

Ja és pontozzatok le nyugodtan,nem érdekel

2010. okt. 14. 21:49
 13/15 anonim ***** válasza:

lepontozás megtörtént, szép is lenne ha csak a neveletlen kutyákat szednék össze.

Ja ez szocializált, szobatiszta, nyugis kutya akkor maradjon csak a sintértelepen.

Nem mindenkinek van kedve, energiája és ideje egy teljesen "nyers" ebhez. Főleg egy pici gyerek, munka, iskola stb... mellett. Nem mindenki engedheti meg magának a munkanélküliséget míg kutyát nevel. Meglehet azt oldani pörgő élet mellett is csak egy kevésbé problémás kutya kell, pl. aki gazdi halála miatt került menhelyre. Annyi ilyen kutya van, szépek, egészségesek, példásan viselkednek, nincsenek lelkileg sérülve, nem bántották őket, csak a gazdi meghalt az örökösök meg kivágták. Egy ilyen kutya mért nem érdemel gazdit? És már mért ne lehetne kutyája a gyerek mellett? Egy 2 éves gyereknek épp hogy jót tesz a kutya, szokják egymást, már most kezdje el tanulni hogy kell bánni az állatokkal és nem feltétlenül kekk őket összezárni, van kert a kutya kint elvan kap egy jó meleg kutyaházat, a baba bent játszik és ennyi. Nem kell túl bonyolítani.

2010. okt. 14. 22:11
 14/15 anonim ***** válasza:
Nem az idősebb kutyák ellen beszéltem,természetesen őket is be lehet fogadni.Itt arra reagáltam,hogy a kutya igeis megérdemel annyi figyelmet és törődést,hogy ha kell akkor megneveljék.Aki kutyát tart igenis foglalkozzon vele eleget.Nem csak kiteszem a kertbe és elmondom hogy van egy kutyám....ez egy élőlény,foglalkozni kell vele.
2010. okt. 14. 22:19
 15/15 anonim ***** válasza:
Szerintem egy kisgyerek (szinte baba) mellé nem való kutya.. Az olyan lenne, mintha vállalnál 2 gyereket! Mert a kutya óriási feleősség, és nem hiszem, hogy a kicsi mellett még lenne időd a kutyira is. Várj még ezzel egy darabig és ha madj a kisgyerek szeretne később (jó pár év múlva) egy kiskutyát akkor kerüljön a házhoz!Szegény kutyának nem lenne valami jó egész nap a kertben egyedül, este meg a hidegben kint, miközben a gyerek mindent megkap!!Megazátn féltékenyek is lehetnek egymásra! És mégegy jótanács: a menhelyi kutyák többsége már nem olyan jól nevelhető és tanítható... Lehet, hogy túl félős vagy beteg vagy akármi... Jobb egy igazi társat választani aki 10 15 évre veletek marad. Persze ésszel. És a türelem rózsat terem. Sok sikert!
2010. okt. 18. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!