Ilyen esetben is az “álomfajtát” választanátok?
Nagyon régóta csodálom és szeretem a kutyákat, a fajta ami a jelenlegi városi lakásomba megfelelő lenne és oda is vagyok érte a whippet.
A gond csak az, hogy a jövőben nagyobb testű kutyákkal, masztiffokkal szeretnék foglalkozni és kertes házba költözni. Viszont ehhez a célhoz nem tudom mennyire vinne közelebb a whippet, hiszen a kettő jellemre/nevelésre azért egész más. Nem tudom hogy egy ilyen kis úgymond úri simulékony fajtával kellő kutyás tapasztalatot szereznék-e. A másik opció hogy félre teszem a pénzt, és keverék kutyám lesz, de ezt meg megalkuvásnak gondolom.
Ennyi erővel soha senkinek ne legyen kutyája, se a fiatalnak mert előtte az élet, se a középkorúnak, mert a gyereke családja és a karrierje mellett semmire nincs ideje, aki idős meg már úgyis fáj mindene, nem tudná sétáltatni.
Miért szerinted mikor stagnál az élet egy kutya miatt?
Komolyan mondom ez magyarország, ha el akarsz érni valamit valaki mindig lesz aki vissza akar húzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!