Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Jó ötlet szerintetek most a...

Jó ötlet szerintetek most a kiskutya?

Figyelt kérdés

A párommal másfél éve házasodtunk és költöztünk össze és elhatároztuk, hogy szeretnénk egy kis kutyát. 2 hónapja születtek és 2 hét múlva már el is hozhatjuk az egyiket. Mindennap beszéltünk róla és nagyon várjuk.

Azonban nagyon sok életkörülmény változott. Kb. A házasságunk óta próbálkoztunk végre úgy néz ki teszteltem egy pozitívat. Amit igazából el se hiszünk ennyi idő után.

Örülök, mert ha gyeden leszek, lesz időm a kutyusra, sétáltatni, megtanítani neki mindent is, amit csak szeretnénk.

Azonban kiver a víz, ha eszembe jut, hogy meg is fog születni az a kisbaba és úgy már nagyon nehéz lesz, mert eleinte bent leszek a picivel.

Állandó kinti kutyus lesz egyébként ez számunkra biztos, ezt akitől vesszük is mondtuk.

Meg nem tudom a kutyasétáltatást hogy fogom összeegyeztetni a kicsivel, mert eleinte biztos nem fog menni fogni a babakocsit meg a pórázt is, párom meg kesőbb fog csak hazajönni.

A másik probléma, hogy eldöntöttük, ha jön a baba költözünk, mert a babaváróval akkor végre egy nagyobb kertes családi házat. Egy sajátot, mert most szüleim régi házában lakunk.

Csak az sok felújítással fog járni és már aludni se tudok, hogy amiatt itthon kell majd hagyni, mert ott még semmilyen kerítés nincs, még nagyon sok munka van azzal a házzal.

Úgy érezzük utólag, hogy ha ezt tudtuk volna előre lehet csak kicsit később vállaljuk be.

Egyébként egy golden retrieverről van szó, nem egy kicsit kutyáról.

Páromnak nagyon sok kutyája volt már életében. Nekem meg szüleimnek mai napig van egy lassan 10 éves.

Nagyon örülnék, ha megírnátok a véleményeteket, hogy szerintetek nagy gond-e, hogy ennyi változás közepette érkezik a kutyus vagy sose èrkezik rosszkor, hanem az a lényeg, hogy szeressük.

2023. júl. 7. 08:45
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
Köszi nektek!:)
2023. júl. 7. 20:35
 22/33 anonim ***** válasza:
100%

"Örülök, mert ha gyeden leszek, lesz időm a kutyusra, sétáltatni, megtanítani neki mindent is, amit csak szeretnénk."

Ne gondold hogy lesz rá időd,még magadra sem nagyon.Én várnék a kutyával.

2023. júl. 8. 00:18
 23/33 anonim ***** válasza:
100%
Melyik kennel ad csak kinti tartasra?
2023. júl. 9. 21:37
 24/33 A kérdező kommentje:

Az a kennel, ami alapból kint tartja a kutyusait.

Mind az 5 kicsinye kint van.

Van 6 kutyusuk, akik már felnőtt kutyusok és azok is udvaron tartottak.

Én szerintem ebben semmi különleges nincs.

Attól rendszeresen sétáltatva vannak, foglalkozva van velük, kinti tavacska is van nekik a kertben, ahova bármikor mehetnek.

Én nem ítélem el, hogy valaki bent tartja a kutyusát, de én nem szeretném bent tartani. Attól szerintem én is fogom szeretni.:)

Nyilván most meg nem vállalok be kutyit. Visszaszóltam, hogy nem lehet:(

Megértette a tulaj, örült, h szóltam...

Nagyon hirtelen jött ez a sok minden.

2023. júl. 9. 23:34
 25/33 anonim ***** válasza:
100%

Azért csekkold le, hogy hivatalos kennel-e.

[link]

2023. júl. 10. 06:23
 26/33 anonim ***** válasza:
100%
Csak kinti tartásra NEM ad tenyésztő állatot...
2023. júl. 10. 07:26
 27/33 A kérdező kommentje:

Lecsekkoltam, hivatalos.

De ad. Tudja, hogy csak kint lesz a kutya.

Sajnálom, hogy ennyire állatkínzásnak veszitek.

Egyelőre még nem lesz kutyusunk.

2023. júl. 10. 19:39
 28/33 anonim ***** válasza:
100%
Melyik ez a felelőtlen kennel?
2023. júl. 10. 21:25
 29/33 A kérdező kommentje:

Nem írom le, mert nem kívánom, hogy letámadjátok, számomra ez nem elítélendő, ha nem adna nekem kutyát, akkor lehet nem találna gazdára a kutya.

És hiszem, hogy ha majd eljön az idő nagyon fogom szeretni. Fantasztikus gazdija leszek.

Ne hogy már csak a benti kutyák legyenek boldogok...

Nekem volt 1 darabig bent macskám régen, de szerencsétlen nagyon szarul érezte magát mire 10 óra távollet után haza vergődtem es ő meg a házban volt.... ( 8 óra munka plusz busz út)

Mert gondolom a kutyások nem munkanélküliek.

2023. júl. 11. 19:17
 30/33 anonim ***** válasza:
100%

"ha nem adna nekem kutyát, akkor lehet nem találna gazdára a kutya."

Tenyésztőtől? Olyan nincs. Szaporító lesz az sajnos, akkor is, ha ad törzskönyvet és szerepel a fajtagondozó egyesületnél. Volt már ilyenből botrány pont a retrievereknél.

2023. júl. 11. 20:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!