Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit teszel, ha póráz nélkül...

Mit teszel, ha póráz nélkül van a kutyád, hívod egyszer, hívod mégegyszer, de csak nem jön vissza hozzád?

Figyelt kérdés
2023. júl. 3. 06:58
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
100%

#29, a Ligetben például. Az utcákon is (legalábbis a diplomatanegyedben) pórázon vannak azok, akik habozás nélkül torokra mennének, és ezeket a kutyákat, mert tényleg van pár, nem is szokták kivinni a Ligetbe.

És igen, van pár húzós eset, például póráztalan huskyt még egyszer nem láttam hallgatni a gazdájára, vagy nem bepróbálkozni az enyémnél, de ezért írtam a 80%-ot.

2023. júl. 3. 13:04
 32/48 anonim ***** válasza:
100%
Jó, hát a Liget eléggé kiemelt, elit hely sok turistával, de itt a lakótelepen, ahol én élek, Budapest egyik külső kerületében nem ezt tapasztalom. Itt sok a felelőtlen kutyás. A Ligetben elhiszem a 80%-ot, vannak ott kutyasulis foglalkozások is. De nem ez az általános helyzet. Ha átlagoljuk, inkább fordított az arány, a gazdik 80%-a sem pórázon sem póráz nélkül nem tudja megfelelően kezelni a kutyáját, a maradék 20%-ot látod a Ligetben 80%-nak. :-)
2023. júl. 3. 13:21
 33/48 anonim ***** válasza:
100%
Az lehet. Nem nagyon járok vele a város más részein, úgyhogy én teljes jóhiszemből a Ligetből meg környékéből indultam ki. :)
2023. júl. 3. 13:32
 34/48 anonim ***** válasza:
67%
Miért van póráz nélkül a kutyám?
2023. júl. 3. 13:37
 35/48 anonim ***** válasza:
80%
Volt nehezen behívható kutyám. Semmiképp ne indulj el ilyenkor az irányába, inkább csinálj szokatlan dolgot, ami érdekelheti, és odamegy hozzád. Jó megoldás, ha elfutsz, még jobb, ha valami mögé futsz be, hogy kikerülj a látóköréből, akkor szaladni fog, mint akit kilőttek. Vagy hátat fordítasz, és úgy teszel, mintha valamit felvennél a földről, guggoló helyzetben nézegeted. Nekem kb. ezek váltak be, illetve ha kekszes, csipszes zacskót zörgettem. :D
2023. júl. 3. 13:37
 36/48 anonim ***** válasza:
14%
34 Mert pl. csak kint vagy vele az udvaron, ami baromi nagy, te az egyik, ő a másik végében? :D
2023. júl. 3. 13:38
 37/48 anonim ***** válasza:
14%
36 és minek hívnám magamhoz, ha jó helyen van amúgy is?
2023. júl. 3. 13:39
 38/48 anonim ***** válasza:
100%

36

Azt írta, panellakás.

2023. júl. 3. 13:57
 39/48 anonim ***** válasza:
78%
Nincs 100%osan behívható kutya, tehát az elengedést mindig körültekintően.
2023. júl. 3. 19:07
 40/48 anonim ***** válasza:
27%
Hogyne lenne 100%-osan behívható kutya? Úgy bírom az ilyen ostoba kommenteket. Többnyire azok mondják, akiknek vagy soha nem is volt kutyájuk, vagy csak odáig jutottak a nevelésben, hogy előfordul pár havonta egyszer, hogy a kutya nem lopja le az ételt az asztalról - de csak mert ilyenkor ki van csukva.
2023. júl. 4. 00:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!