Miért ugatnak a kutyák mint egy vadállat mikor sétáltatom a sajátomat?
Figyelt kérdés
2023. jún. 26. 22:17
11/14 anonim válasza:
Az én kutyám is sokszor megugatja a ház előtt elsétáló kutyákat. De én büsze vagyok rá, mert nagyon sokat fejlődött. Menhelyről hoztuk el, ki tudja mi történt vele kölyökkorában. Mikor elhoztuk, nem lehetett vele rendesen sétálni, mert ha meglátott egy kutyát az út másik végén, már visítva ugatott félelmében. Most már nagyon szépen sétál, már csak az maradt meg, hogy a ház előtt elhaladó kutyákat ugatja. Lehet valakit ez is idegesít, de én látom, hogy honnan indult, és ahhoz képest ez nagy fejlődés.
12/14 anonim válasza:
A kutyák megérzik, ha valaki idióta. Esetedben is ez a jelenség figyelhető meg.
13/14 anonim válasza:
Off, de én azt "bírom", hogy ilyenkor arra morognak az ott lakók, akit ugatnak a kutyák, mindegy, hogy egy kutyás megy arra vagy egy ember kutya nélkül.
Az jön le az egészből, hogy miért kell a lakóövezetben masíroznia a nyaraló, kiránduló embernek és folytonos zaj van, mert arra mászkálnak az emberek.
14/14 anonim válasza:
én rühellem hogy a semmiért ugatnak a kutyák, ha még kutyát sétáltatok oké, de ha az enyém normálisan tud menni az utcán akkor a többinek miért is kell a kapunak rontani? én úgy érzem a kiskutyákra jellemző hogy fűt fát ugatnak mert fosnak, de ha ráengednék egy nagyobb kutyát egyből átmenne alázatba.. én olyan nagykutyát szeretnék aki értelmes és nem ront a kapunak ha jön egy sétáló néni a járdán.. nem szarja le ha járkálnak az utcán nyilván- mert figyel de nem is aggresszív ok nélkül.. és szerintem igenis neveltetés kérdése, van aki csak azért tart kutyát hogy legyen (a szomszédom) és nem érdekli hogy igazából másokkal hogy viselkedik az a kutya.. igen lehet nekirontana a betolakodóknak, de mindenki másnak is, akkor ennek mi is az értelme? ha valakit meg megharap mert elsétál a kapunál sír hogy altatni kell a kutyát.. hát bazd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!