Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért ugatnak a kutyák mint...

Miért ugatnak a kutyák mint egy vadállat mikor sétáltatom a sajátomat?

Figyelt kérdés

2023. jún. 26. 22:17
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
86%
Mert őrzik a területüket és ezeknek a kutyáknak a napjai nagy részében csak ez az inger éri
2023. jún. 26. 22:20
 2/14 anonim ***** válasza:
76%
Mert ők még életükben nem sétáltak.
2023. jún. 26. 23:23
 3/14 anonim ***** válasza:
70%
Engem kutya nélkül is ugatnak. Az még hagyján. De amikor nekimegy a kerítésnek! És azt az agresszív nyálzó ugatás! Nem tudom, hogy a kutya és a gazdi fejében ilyenkor mi van, de szívem szerint elmagyaráznám a gazdinak, hogy milyen félelmetes ez!
2023. jún. 26. 23:46
 4/14 anonim ***** válasza:
90%
Területvédés. Az enyém hiába van sétáltatva és fullra lefárasztva, ha meghallja, hogy a többi kutya veszettül ugat, akkor ő is rákezd. Ha rászólok abbahagyja, de nyilván nem vagyok mellette 0-24. 3 embertípus van, akiket ki nem állhat (c-típusú, bolond, részeg).
2023. jún. 27. 00:26
 5/14 anonim ***** válasza:
9%
Beszélgetnek.
2023. jún. 27. 06:50
 6/14 Kólauborkával ***** válasza:
49%
Mist nem azért, de a kutyák ugatnak, ha egyedül vannak otthon és valami zavarja őket, ez nem neveletlenség, az összes ilyen.
2023. jún. 27. 08:16
 7/14 anonim ***** válasza:
76%

6-os: de az neveletlenség, vagyis szeparacios szorongás. Az sem normális amúgy.

Bizonyos szintig nyilván a területvédés is normális, de nem az, ha állandóan üvölt.

2023. jún. 27. 08:31
 8/14 Kólauborkával ***** válasza:
59%
Azért írtam: ha zavarja valami.
2023. jún. 27. 08:41
 9/14 anonim ***** válasza:
65%

A baj az, ahogy a kutyákra a többség tekint még ma is.

Menj át csak Ausztriába, menj végig egy falun és számold meg hány kutya ugatott meg idegbeteg módon.

2023. jún. 27. 08:59
 10/14 Kólauborkával ***** válasza:
83%

Nekem ugatott a normálisan sétáltatott kutyám is, mármint ha otthon voltunk és valaki kutyával elment pl. Érted a többi kutya ugat az utcában, hát ő sem akar ki maradni. Mondjuk kevés kutyát sétáltatnak a környéken, ettől függetlenül az én kutyám sem akart kimaradni a “buliból”, ez nem neveletlenség kérdése szerintem.

Bár ebben nem vagyok 100%-ig biztos, ez inkább tapasztalat, mint szakértelem a részemről - illetve engem sosem zavart más kutyájának az ugatása se.

2023. jún. 27. 09:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!