Tegnap este leszokott hozzánk egy kölyök keverék németjuhász kutya. Kulteruleten lakunk, nem tudtuk kié ezért beengedtuk nehogy egy vadállat lecsapjon rá. Nagyon okos kutya, megtanitottam ülni is és a bishonjaimmal is sokat játszott.?
Nyitott kapu mellett sem ment el. Ma jött érte a felettünk levő utcából egy idős bácsi és elvitte. Róla tudni kell, hogy a saját allatait lovoldozi, megköti őket étlen szomjan. Ez a kis kutyus is úgy jött le hogy eltepte a láncot. Megszakad érte a szívem, nagyon megkedveltem. Mit tehetnek ? Borzasztó gazdája van akinek nem való állat !!!!!
Nagyon sajnálom , mert egyébként egy borzasztóan okos kiskutyarol van szó.
Itt nálunk nem igazán foglalkoznak vele a helyiek.. egy idióta 70 éves bácsi, tizeneve a férjemek tacskojat is elütötte kedvtelésből.
Férjemnek szólok este, hogy beszéljen vele hátha eladná szegény kutyust. Megtanitottam ülni és meg a nevére is hallgat amit tegnap adtam neki. Lehet, hogy csak én éltem bele magam tegnap annyira, hogy milyen jó is lenne ha a mienk lenne. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!