Mit gondoltok panelházban lehet tacskót tartani?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy törpetacskót de nem igazán tudom hogy panelban jó e neki mivel igen energikus kutya ahogy tudom nektek mi a véleményetek?2023. jún. 7. 20:49
11/15 anonim válasza:
Nekem is panelba van , napi négyszer van sétáltatva. Akkor se ugat ha csöngetnek. Anyu már nyugdijas ugy hogy sosincs egyedül. Se a macskát se a nyuszit nem bántja
.
12/15 anonim válasza:
Miért ne lehetne? Van tacskós ismerősöm panelben. Persze, meg kell nevelni, mint minden kutyát. Egyik szomszédoméknak, akikkel közös fal is van (pont az a szobám, ahol alszom), mentett tacskó keverékük van, nagyon ritkán hallom a kutyát. Szoktam otthonról is dolgozni. Apportozni szoktak vele séták alkalmával. Lehet, hogy a jelleme miatt nem javasolt kezdő kutyának, de ha elég határozott vagy, és ez a fajta tetszik, akkor miért ne? Lépcsőzni, ahogy írták, nem lehet neki, de elég kicsi azért, nem nehéz cipelni, és ha olyan panelban laksz, ahol van lift, akkor nem sokat kellene lépcsőn ölbe venni.
14/15 anonim válasza:
A szomszédomban van egy tacsi, nem hangos, nagyon jól elvan. Nekem egy kis terrier keverékem van, ennyi erővel őt sem tarthatnám lakásban. Sokszor úgy jön ki, hogy összetalálkozunk sétára menet. Reggelente 30-40 perc séta van, délben az enyémet a szomszéd bácsi viszi, a tacsihoz egy másik nyugdíjas lakó jön sétáltatni (ha kimarad a déli séta, akkor sem történik semmi) délután, meg este is van még egy nagy kör séta. Hétvégén mindig van valami kirándulás. Mindkét kutya kiegyensúlyozott, nem idegbeteg, megvan a napi mozgás. És az ilyen kicsi kutyákat tényleg ölben kell levinni, mert nem tesz jót a gerincüknek a lépcsőzés.
15/15 anonim válasza:
Három tacskónk volt panelban !Szép hosszú életet éltek meg 14,16,17 évet! Szomszédoktól panasz sosem volt !Viszont az első emeleti lakásból is ölbe vittük őket föl-le nem is lett gerinc problémájuk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!