Van egy szobacirkálóm, ha veszek egy kutya méretű kutyát és kiskrától kezdve együtt sétáltatom, akkor hozzászokik vagy benne van hogy nekitámad?
Figyelt kérdés
2023. jún. 5. 15:54
11/17 anonim válasza:
Nem értem miért kell a kistestűeket le alacsonyítani,főleg ha van is neked.
Nekem egy 6 kgos és egy 23 kg-osom van,remekül elvannak egymással.
6 kgos volt előbb utána jött a nagyobb.
12/17 anonim válasza:
Én is együtt tartottam egy 7 és egy 32 kilóst, minden okés volt. Ja, és mindkettő ízig-vérig kutya volt. :)
13/17 anonim válasza:
Mi az a szobacirkáló? Robotporszívó?
14/17 anonim válasza:
Mindegy, hogy mekkora a kutya. Mindenképp kutya. Az enyém nincs 3kg, de teljesen kutya. Pont olyan, mint a 26kg-os tesója. Szeretik egymást, bár nem tudnak egymással nagyon játszani. Együtt sétálnak, első perctől fogva nagy az összhang. A nagy volt először. Ő pici korától van velünk, a picúr felnőttként került hozzánk. Találkoztak, szerették egymást, azóta együtt élnek. Semmi gond nem volt.
15/17 anonim válasza:
Cukin osszeszoknak.
A kicsi ne tamadjon neki pofatlanul mindenkinek ,h a nagy ugyis megvedi.
Ezert veszek a normalis nagy kutyamhoz kizarolag ugyanolyan fajtaju normalis nagy kutyat. Ok nem fognak kicseszni egymassal ameretkulonbseg miatt.
16/17 A kérdező kommentje:
Csak a sétátasáról lenne szó.
2023. jún. 5. 19:53
17/17 anonim válasza:
a kicsi ösztönből látja hogy egy tőle nagyobb kerül a közelébe ezért nem nagyon problémázik, mert tisztában van a lehetőségeivel és hogy csak veszíthetne. benne van a legelején hogy nekitámad, de az első komolyabb ráhördülés után belátja a legtöbbje hogy nekik itt háttérszerep marad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!