Mennyire zavarna ez titeket?
Otthon velem alszik, ha akar, nem mindig akar, illetve tréningezek vele, hogy aludjon külön is, mert ha elutazunk valahova, jobb, ha nem alszik velem mondjuk egy kutyabarát szálláshelyen. Persze, viszek saját ágyneműhuzatot, mert egyrészt a ruhám is kutyaszőrös, és előfordulhat, hogy mégis felpattan, amikor alszom, de alapvetően vendégségben ne aludjon velem.
Társkeresésnél nekem az értékrendbeli hasonlóság fontos, ebben is, de más téren is, de most nem keresek társat, nem ezen van a fókusz, de ha megismernék valakit, akkor a magasabb szintre lépésnél befolyásol, hiszen a kutyám már megvan, része a csomagnak, senki kedvéért nem fogok változtatni azon, ahogy nekem jó élni az életemet.
Nálam az is kizáró ok lennne, hogy a házban van a kutya.
Benti macska oké, kutya nem.
Én alapvetően nem szeretném, megkérném a páromat, hogy légyszi ne. Nekem is van kutyám, nem is egy, a saját helyükön alszanak a házon belül.
Nem szeretek kutyaszőrős ágyneműben feküdni, nekem ez túllépi az ingerküszöböm.
Biztos, hogy nem aludnék 1 ágyban a kutyával. Pedig mindig volt kutyám, kutya mellett tanultam meg járni. Adok neki puszit is simán,nem félek a baciktól vagy ilyesmi.
De aludni aludjon a saját helyén. Mindenki.
8! Ez a válasz...XD
Szóval nem zavarna téged,ha a kutya az ágyban alszik. De csak akkor,ha nem alszik ott.
Oké... 😀
#9: Lehet, hogy számodra felfoghatatlan, de vannak olyan élethelyzetek, amikor az ember baromira nem akarja, hogy a kutyája az ágyban dekkoljon az éjjel. És igen, nekem igényem van arra, hogy a másik fél legyen annyira tudatos kutyás, hogy a kutya korrekten meg van nevelve és nem áll le hisztériázni, ha nem aludhat mindig az ágyban.
Ez a válasz! XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!