Van egy szobacirkálóm, ha veszek egy kutya méretű kutyát és kiskrától kezdve együtt sétáltatom, akkor hozzászokik vagy benne van hogy nekitámad?
Figyelt kérdés
2023. jún. 5. 15:54
2/17 anonim válasza:
Neveléstől függ, a normális kutya nem támad a szobacirkálóra, meg fordítva sem, ha mindkettőt normálisan szocializálod.
3/17 anonim válasza:
#1 Igen, 10 kiló alatt a kutya inkább macska, esetleg patkány. Jól írta a kérdező a kutya méretű kutyát.
4/17 anonim válasza:
Ostoba vagy 3-as.
A kutya az kutya bármekkora is a súlya.
5/17 anonim válasza:
#4 Te meg nem érted a viccet, szerintem az nagyobb bűn, de ez már személyes értékrend kérdése. De mivel normális választ is adtam a kérdésre, szerintem egy kis cukkolás belefér, ha meg szerinted nem, ott a lepontozás gomb. :)
6/17 anonim válasza:
Ha viccelsz tegyél oda egy mosoly fejet akkor mindenki tudni fogja, hogy viccelsz.
Nem pontozok senkit sem le sem fel, nem azért járok az oldalra.
7/17 anonim válasza:
#6 Pedig könnyebb nyomni egy gombot, mint hisztizni azon, hogy nem érted a nyilvánvaló viccet. "a kutya inkább macska, esetleg patkány" - bocsi, ha szmájli nélkül számodra nem abszurd ez a tagmondat, akkor valahol nagyon megbukott a közoktatás :D
8/17 A kérdező kommentje:
Azért írtam így, hogy mindenkinek világos legyen a méretkülönbség.
2023. jún. 5. 17:07
9/17 anonim válasza:
#8 Szerintem abszolút értelmezhető volt és egy extra humorforrás is :D De akármit írsz, mindig kifoghatsz egy-két barmot. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!