Mi lenne a legjobb a kutyanak?
Sogoromek vettek maguknak egy kiskutyat es nehany evig a kutya volt a kozpont, de azutan megszuletett a gyerek es a kutya nagyon hatterbe szorult.
Feltekeny volt a kisgyerekre, de hiaba, nem kapta meg ugyanazt a figyelmet
Par ev mulva sogoromek elvaltak es a kutya egyikuknek sem kellett. A legjobb helye anyosnal lett volna, aki nagyon szereti a kutyat, de delgozik es egesz nap tavol van, igy a parom elhozta hozzank (anelkul, hogy megkerdezett volne elotte engem)
A kutya viszonylag jol viselte a valtozast, azt is megtanulta, hogy nem engedem fel a kanapera.
Sajnos fel evre a parom miatt kulfoldre kellett koltozni, egy masik kontinensre, a kutyat nem tudtuk vinni, igy meg is az anyoshoz kerult, aki napkozben dolgozik (en itthonrol dolgoztam, raadasul kertes hazban lakunk, igy a kutya akkor vegezte a dolgat, amikor akarta)
Most ujra itthon vagyunk. en azt mondtam, hogy a kutyat mar ne rangassuk el, megszokta a rutint, az anyos egyebkent is imadja, de a parom ragaszkodott hozza, hogy jobb a kutyanak nalunk.
hetek ota itt van megint es nagyon ugy nez ki, mintha boldogtalan lenne. csak ul/fekszik a helyen, nem fedezi fel a kertet, mint regen, banatos a kis pofija is.
Sajnalom, hogy ide oda rangatjuk, foleg amiatt, mert valoszinuleg, ujabb fel evre el fogunk majd koltozni hamarosan.
az anyosnal lenne jobb helye, meg ugy is, ha egesz nap egyedul van? Vagy tartsuk itt amig lehet?
Anyosnal fel mehetett a kanapera, allandoan jutalomfalatot kapott, ha anyos evett, akkor abbol a kutya kovetelt maganak es kapott is. Tolem nem kovetelozik, meg korabban megtanitottam, hogy a helyere kell menjen, ha mi eszunk, jutalomfalatokat szokott kapni (most tobbet is, mint szabadna, mert nem birom a kis szomoru kepet nezni es megtagadni a jutifalit)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!