Egy kb11 hónapos kutyának meddig kell junior táp? Illetve melyik a legjobb táp ezek közül?
Menhelyről fogadunk örökbe egy Bull típusú keverék kölyök szuka kutyát. Nem lesz nagy testű viszont hajlamosak csirke allergiára így alapból csirkementes tápot keresek.
Rengeteg féle tápról olvastam de mindenkinek más vált be. (A barfot most mellőzzük)
Jelenleg ezek között vacilálok:
Panzió Fit active hipoallergen bárány & rizs
Real Nature wilderness de ebbe elég magas a fehérjetartalom
Wolf of wilderness de ebbe minimálisan előfordul csirke
Happy&Fit
Ezek közül melyiket érdemes választani? Illetve mehet már neki a felnőtt táp?
Egy éves korig kell elvileg a junior táp, de szerintem már nyugodtan elkezdheted adni neki a felnőttet.
Ezek közül a tápok közül szerintem a Wolf of wilderness. Egyáltalán nem biztos hogy a te blökid csirkeallergiás lesz, nem kell előre ettől félni. :)
Amúgy meg Brit Care vagy Acana, amikről tapasztalat alapján is tudom hogy nagyon jó tápok és csirkementesek.
Minőség szerinti sorrend:
1. RealNature Wilderness és a Wolf of Wilderness
2. Happy&Fit
3. Panzi FitActive viszont egy túlárazott 💩, rossz beltartalommal.
Egyéb (szuper)prémium tápok: Platinum, Orijen, Acana, N&D, Brit Care, Alleva
Óriás testű kutyáknak kell 24 hós korig kölyöktáp, közepes testűnek elég 12-14 hós korig, miniknek már 9-10 hónaposan lehet felnőtt tápot adni, mivel akkor érik el a végleges méretüket.
Hát a felsoroltak közül egyiket sem választanám, csak a W.o.W-ot. Emellett a Brit Care tápokat ajánlom még.
Már lehet felnőttet venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!