Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hol és mennyiért lehet eladni...

Hol és mennyiért lehet eladni a bischon bolognese kiskutyákat? Ugy körülbelül nagyon szépek jó törzskönyvel.

Figyelt kérdés
2008. dec. 30. 08:39
 1/6 anonim ***** válasza:
24%
10e és 70e között mozognak a kölyök-árak, de utóbbi már nagyon elrugaszkodott. Átlagban szerintem 40-50e ft a reális.
2008. dec. 30. 11:19
 2/6 anonim ***** válasza:
85%

Úgy körülbelül nagyon szépek?????????????

Diplomamunkát magyarból írtad?

2008. dec. 30. 11:22
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Te meg túl racionálisan nézhetsz mindent.Az "Úgy körülbelül"után képzelj egy ?-et,mert az árra vonatkozhat.Jól van,a helyesírásba is bele lehetne kötni...de a lényeget értjük,nem?
2008. dec. 30. 15:00
 4/6 anonim ***** válasza:
Végülis igen, csak felkaptam a fejem ezen az utolsó mondaton bocsi! De amúgy helyeslek az első hozzászólónak.
2008. dec. 30. 19:14
 5/6 A kérdező kommentje:
hát igen egyesek nagyon szeretik itt a másikat fikázni de megnézném milyen hatökrös paraszt az ilyen.aki nem érti annak lehet baja magyarból igaz elírtam de attol nem ezt kéne irni ha meg nem tudsz válaszolni a kérdésre inkább ne irj köszönjük Emese!! azt kérdeztem körülbelül mennyibe keülnek?!!! és utána hogy nagyon szép kiskutyák!
2008. dec. 30. 21:15
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi
2008. dec. 30. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!