Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen sűrűn sétáltatjátok a...

Milyen sűrűn sétáltatjátok a kutyátokat? Családi házban élők?

Figyelt kérdés
2010. okt. 11. 09:49
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
76%

Mikor fogják már fel a falusiak, hogy akarármekkora a kert, akkoris KELL sétáltatni a kutyát???

És pont ők jönnek mindig azzal, hogy kízás kutyát lakásban tartani...Hát nem tudom mi a nagyobb kínzás.

2010. okt. 11. 10:42
 12/20 anonim ***** válasza:
0%
1-2-3 havonta.
2010. okt. 11. 11:13
 13/20 anonim ***** válasza:
71%

reggel és este minden nap min 1-1 óra alkalmanként + nagy-nagy kirándulások hetente

a séta a legfontosabb a köteléképítésben, és a környezet megismeréséhez is elengedhetettlen akármekkora is a kert csak egy zárt hely és csak idő kérdése mikor kattan be az eb az ingerszegény környezetben...

...a kutya lételeme a vándorlás, felfedezés, ezen keresztül a harmónikus kapcsolat kialakítása környzetével, társaival és a természettel...

2010. okt. 11. 12:04
 14/20 anonim ***** válasza:
67%

Egy barátnőmnek golden retrievere van, naponta egyszer viszi ki sétálni, de akkor másfél-2 órát kint vannak.

A kutya nem kakil a kertben, mindent elintéz a séta alatt.

2010. okt. 11. 12:35
 15/20 anonim ***** válasza:
67%
Heti 4-5 alkalommal viszem ki őket a közelben lévő mezőre.
2010. okt. 11. 12:52
 16/20 anonim ***** válasza:

Állat Mentor

Én 4x viszem le, és nincs olyan hogy egyet is kihagynánk!Ez a felelősség! Te ezt honnan tudod,ha nem laktál még lakásban és nem viszed 4x sétálni?

2010. okt. 11. 14:32
 17/20 A kérdező kommentje:
Látom, megoszlanak a vélemények. :) Mi hetente többször sétáltatjuk, de azt nem mondom, hogy minden nap. Most is voltunk, szeretünk kimenni a külvilágba. :))
2010. okt. 11. 16:21
 18/20 anonim ***** válasza:
51%
Naponta egyszer pár órára. Amikor nem vagyok otthon akkor bent vannak, amikor itthon vagyok akkor kint vannak végig.
2010. okt. 11. 16:24
 19/20 anonim ***** válasza:
napi 2x, amúgy egész nap a kertben rohangálnak :D
2010. okt. 11. 16:57
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk is egész nagy a kert, tud benne szaladgálni, és a házba is bejöhet. De még így is viszem sétálni. Sosem hagyom ki, csak ha fáj a lába és az orvos megtiltja, hogy kivigyem. Így minden este sétálunk, háromnegyed óra az út a központba, ott vagyunk 1-1,5 órát a többi kutyával, aztán gyalog haza. És még így sem fárad le mindig :)
2010. okt. 12. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!