Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Elájul a kutya amikor túl boldog?

Elájul a kutya amikor túl boldog?

Figyelt kérdés

Van egy keverék kiskutya akinél dologozok angliában.

15 éves lány kutya szóval öreg szegény ( szívével is vannak gondok születésétől fogva de arra szedi a gyógyszert)

Sajnos az utóbbi időben (fél év) 2x is elöfordult az hogy elmentünk valahova és amikor visszajöttünk annyira örült a gazdájának hogy besokkolt az agya és összeeset.. ilyenkor akár több percig is eszméletlen és kb úgy néz ki mint ha halott lenne de pár percel késöbb elkezd pislogni és szép lassan magához tér.

Na a mai nap 2x is előfordult ez amikor a kertkapú elött elsétált egy ember a kutyájával és gondolom szimpatikus volt a kutya neki így boldog lett és összeesett megint (kb 5 percig tartott az eszméletvesztés)

Nyilván ( mint a gazdi ápolója mert ő kerekesszékes) egyből pattantam az E-rollerre és vittem is az állatorvoshoz akik sajnos semmit sem tudtak megálapítani csak azt hogy öreg, ekkor hazahoztam és kb 3 órával késöbb megint ugyan ez a szituáció megtörtént és ugyan úgy elájult.

Egyértelmüen akkor történik amikor tól izgatott lesz a kutya ilyen olyan okokk miatt...

Volt már valakinek hasonló?

Ilyenkor teljesen úgy néz ki mint akinek szívrohama van és meghal.. Nem tudom mennyi ilyet bír még ki szegény ilyen időssen de azt hogy bezárd és ne vidd ki sétálni meg nem lehet megtenni

2023. máj. 25. 22:58
1 2
 11/11 anonim válasza:

4-es vagyok.Nem biztos, hogy nálatok is ez van, az se biztos, hogy ha így van, akkor is pont így fog történni..

Még lehet ideje szerintem. A mi kutyánk az ájulások után, között, még sokáig jól volt.De az is igaz, hogy ezek mind csak a végéhez közeledve, öreg korában fordultak elő.

Amikor tényleg eljött a vége, akkor egyszer csak nagyon rosszul lett, hányt, alig evett. Akkor először nem volt ilyen ájulás, hanem ez a hányás, rosszullét.A gyógyszerektől, meg a szeretgetéstől ideig óráig néha jobban lett. De napról napra gyengült. Aztán egyszer megállt a kis szíve és akkor már nem segített a szívmasszázs. :(

Ő egy kis tacsi küllemű fiú kutyus volt, de nem 100 százalékban. Valamilyen keverék kutya is lehetett a felmenői között.

Kívánom, hogy legyen még minél több boldog közös idötök.

2023. máj. 27. 09:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!