Engeditek hajléktalannak hogy megsimogassa a kutyátokat?
Figyelt kérdés
2023. máj. 24. 13:51
1/26 anonim válasza:
Nem kérdezték még, de általában nem szeretem, ha simogatják őket, nem is mindegyiket engedem. Valószínűleg nem engedném.
3/26 anonim válasza:
A nem hajléktalannak se engedném
4/26 NemFogodKitalálni válasza:
Nem. Alapbol idegeneknek sem szoktam engedni. Nem szeretem ha tapizzak a kutyamat.
5/26 anonim válasza:
Az okos jarokelo megkerdezi,hogy baratsagos e a kutyus es szabad e simogatni. Nyilvan en dontom el,hogy mit felelek. Igen vagy nem. A Ez nem attol fugg,hogy hajlektalan e vagy sem.
6/26 anonim válasza:
Általában nem szerettem ha simogatják, sőt, nem is engedtem. Nem akartam, hogy hozzászokjon a "kedves" idegenekhez a kutya.
Egy németjuhászt ne simogassaon idegen. Ha próbálta valaki, amúgy is úgy nézett, hogy inkább megkérdezték, lehet e?
Ha nagyon magamba nézek és őszintén a kérdés lényegére szoritkozva válaszolok, hajléktalannak, "C" tip. nek még kevésbé engedtem volna. Ezzel szerintem más is így van, de "korrektebb" ráhúzni a "senkinek nem" mondás.
7/26 anonim válasza:
Alapból barátságos kutyusom van. Ha odajön és udvariasan megkérdezi, hogy megsimogathatja e, akkor volószínüleg megengedném. Szegény embernek biztos rengeteg baja van, ennyi öröme hagy legyen
8/26 anonim válasza:
A német juhászom nagyon okos, szociális, bizonyos idegenekkel barátságos, másokkal szemben tartózkodó, kiskorában és most, felnőttként is van, hogy megsimogatják, azt szoktam válaszolni, hogy a kutyát kérdezze meg, megszaglássza, ha tetszik neki az illető, úgyis hagyja magát, ha elhúzódik, akkor ennyi volt.
9/26 anonim válasza:
Na még csak az kéne! Természetesen nem. Idegennek sem. (Csak ha megkérdezi és értelmesnek tűnik)
10/26 anonim válasza:
Miután megkérdezte, és normálisnak ítélem meg, igen, amúgy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!