Hetente fürdetett 5 eves yorkiem bören hatalmas korpäk jelentek meg es hajlektalanszagu. Mit tegyek?
elete elsö bolhain 1 honapja esett ät - läbait, hasät, popojät szetmartäk. Utana megkapta a frontline-t, elmultak.
Hetente fürdetem, fesülöm, megis meg eleteben nem volt ilyen büdös. Mosdatlan börszaga van, bazi nagy korpäk vannak a läbain (3*3 mm). Lehet ez a bolhäk utohatasa? 2 hete bolhamentes, 2 het mulva köv. Bolhatlanito.
nem minden fürdeteskor samponozom. Mivel 5 ev alatt nem fordult elö egyszer sem, nem a fürdetessel van a gond.
Nekem szamtalan allergiam van, szerencse, hogy a kutya szorere es nyalara nincs.
Ezert fürdetem, mint ahogy naponta port törlök es porszivozok. Nem tisztasagmania.
Lehet ez a bolhasebektöl?
"Mivel 5 ev alatt nem fordult elö egyszer sem, nem a fürdetessel van a gond. "
Hát ez kiváló bizonyíték. De, a hetenkénti fürdetés tönkreteszi a kutya bőrét idővel. De lehet, hogy itt mindenki hülye, és csak te vagy helikopter.
"Ezert fürdetem, mint ahogy naponta port törlök es porszivozok. Nem tisztasagmania. "
De, ezt tisztaságmániának hívják.
Bocs, most egy világot török benned össze, elnézést.
nem tisztasägmänia okostojäs. Allergiäs vagyok a porra is. Ha 1 nap kimarad, meg tudnek fulladni älmomban. Többször volt mär fulladäsom, nekem sem hepp napi 2 orät ilyenekkel tölteni, a minimälisan keves szövetet (mint függöny, 1-1 szönyeg) naponta porszivozni. Ugye akkor mär ne is tartsak kutyät se?
Örömöm lelem benne, sokat setaltatom, jäszok vele. Es vizzel fürdetem, hogy ne legyen poros, mert a kutya szöreben is van por!
Az ertelmes hozzaszolasokat köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!