Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Bűntudatom van. Szerintetek...

Bűntudatom van. Szerintetek rendben van ez így?

Figyelt kérdés
Sajnos már vagy 8 hónapja vesztettem el a kutyusomat, el kellett altatni egy betegség miatt. 14 éves volt, és nagyon rosszul érintett az elvesztése. A kérdés viszont egy másik kutyusról szól. A munkahelyem körül mindig lófrál egy kis puli keverék, nincsen gazdája. Azt gondoltam hogy haza viszem egy szerető családba de mindig az jut eszembe hogy ez rettenetesen sértő az előző kutyusommal szemben, főleg hogy fél éve vesztettem el. Mit gondoltok erről?

2023. máj. 16. 13:24
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Az elhunyt kutya is biztosan örülne annak ha segítesz egy másik kutyán és begodod.Ettől még az előző kutya nincsen elfelejtve,helyettesítve és nem sértődik meg.Nyugodtan segítsd meg azt a másik kutyit.
2023. máj. 16. 21:22
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sem sértő, nekem jelenleg két kutyám van, de volt három is egyszerre.

Azért chipet majd nézesd meg, lehet a kutyus csak önsétáltat...

2023. máj. 16. 22:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!