Van olyan kutyafajta, amit megutáltatok mióta kutyátok van? A rossz tapasztalatok miatt?
Figyelt kérdés
Én a border colliekat már abszolút nem szeretem. Soha nem volt velük pozitív élményünk, 2x támadt nekünk ilyen kutya.2023. máj. 14. 13:25
21/22 anonim válasza:
#20: Ez butaság. Nevelés kérdése, nem német juhász 'hiba'. Akármelyik kutya ugrál kölyökkorától fogva, amelyik nincs róla leszoktatva.
Múltkor belekeveredett a hátsó lába a német juhászomnak egy villanypásztorba, közel sem volt egy jó élmény neki, amíg ő vergődött én a lábáról tekertem le a szalagot és kétszer rá is kapott a karomra, de egyik alkalommal sem szorított rá. Bármelyik korábbi NJ-om szájában turkálhattam amikor csak akartam. Ismerős rendőrségi maliját úgy dagonyázzák a gyerekek ahogy akarják, eszébe sem jut ráfogni bárki kezére, amíg a gazdája nem adja parancsba. Ez is csak nevelés kérdése.
22/22 anonim válasza:
Bichon nem tudom melyik fajtája vagy több is, mind fehér pamacs volt, mindig azok sikították meg a kutyámat és 4x meg is harapták, póráz nélkül voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!