Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Van olyan kutyafajta, amit...

Van olyan kutyafajta, amit megutáltatok mióta kutyátok van? A rossz tapasztalatok miatt?

Figyelt kérdés
Én a border colliekat már abszolút nem szeretem. Soha nem volt velük pozitív élményünk, 2x támadt nekünk ilyen kutya.
2023. máj. 14. 13:25
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
91%
Kutyafajtát nem, hülye gazdikat igen.
2023. máj. 14. 16:12
 12/22 anonim ***** válasza:
62%
Az összes brachycephal fajta, az ölebek (kb. mindegyik a 9-es fajtacsoportból), a németjuhász (borzasztóan felhígult és leromlott mint fajta).
2023. máj. 14. 16:41
 13/22 anonim ***** válasza:
71%

Staffikat,noha ismerek normálisat,hála istennek nem tamadott meg meg minket egy sem,de sajnos itt a környéken van több akiket alig bírnak tartani a gazdái :( mindig attól félek,hogy elszakad a póráz,vagy kibújnak a nyakörvbol:(

Nemet juhaszokat sem szeretem,nem megbízható fajta sajnos sokat ismerek. Abból egy normális.

Illetve német juhász támadt ránk kétszer is

2023. máj. 14. 17:09
 14/22 anonim ***** válasza:
74%
Puli, nemetjuhasz.
2023. máj. 14. 17:16
 15/22 anonim ***** válasza:
89%

Komolyan? Nekünk a családban 2 németjuhász volt, nagyon jámbor jószágok és könnyen taníthatóak voltak. Ez 10-15 éve volt, azóta nem tudom, hogy a "fajta romlott" vagy ennyire nem tudnak bánni a kutyákkal az emberek, hogy többen írtátok, hogy veszélyesek 😔

Nem ellenetek szól, elhiszem, csak elszomorított és sajnálom, hogy rossz tapasztalatotok van velük!

2023. máj. 14. 18:02
 16/22 anonim ***** válasza:
92%
Az amstaffoktól tartok, mert kétszer támadtak meg sétáltatás közben, ráadásul az egyiket kölyökkorától ismerem, mindig jól megvolt a kutyámmal. Aztán egyszer valami kattant benne, a támadásnak nem volt semmi előzménye, hátulról ment neki a kutyámnak, alig tudtam kiszedni a szájából az enyémet.
2023. máj. 14. 18:12
 17/22 anonim ***** válasza:
85%
Nem utáltam meg őket, de az akitáról és a huskyról nagyon negatív irányba változott a véleményem.
2023. máj. 15. 18:30
 18/22 anonim ***** válasza:
86%

Nekem német juhász van, egyenes hátú és valóban kell neki a törődés, mert nem nagyon kell noszogatni ha egy kutya tolakodóan közeledik. Mondjuk nálam mindig pórázon van és figyelem a többi kutya reakcióit, nem úgy mint azok akik póráz nélkül vagy pórázon de totál telibesz*rva sétáltatják a kutyájukat.

Nincs olyan fajta amit utálok, viszont jellemzően a csivava, yorki, tacskó és ezek a "zsebkutya" méretű ebek szoktak a legagresszívabbak, leghangosabbak lenni, a gazdáik meg csak annyit csinálnak hogy felveszik őket vagy húzzák a pórázon azt az 1 kilót. Én meg minden héten viszem suliba, családi ház mellett sétáltatom, nyomkeresünk, tanulunk.

A mopszokat és francia bulldogokat inkább csak sajnálom, meg az ostoba gazdáikat is.

De a legjobban azt szeretem amikor Kéktúra pecsételőhelyeket védenek be kutyák, mert a kisebbségiek meg egyéb szőröstalpú alakok nem tudnak egy drótkerítést összelopni, de nyóc kutya kell a házhoz.

2023. máj. 15. 23:09
 19/22 anonim ***** válasza:
19%
Az idegbeteg zsebdögök. Utálom őket, egytől egyig.
2023. máj. 17. 07:09
 20/22 anonim ***** válasza:
Németjuhász. Mindig harapdálnak tiszta erőből, meg ugrálnak olyan szinten, hogy majdnem fellöknek, elvileg azért, mert "szeretnek".
2023. máj. 17. 10:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!