Baratnőmmel szakítottunk. Van egy közös kiskutyánk amit közösen vásároltunk. Ő elakarja tiltani előlem ,a kutya oltási könyvébe az ő neve van.Jogilag van rá bármi esély ,hogy láthassam ??
Amikor még úgy volt ,hogy megkaphatom néha ,én már akkor felajánlottam ,hogy minden költségnek a felèt állom.
Nincs sajnos adásvételi szerződés.
Jobban jársz, ha elengeded. Nem csak a kutyát, hanem ezt az egész történetet.
Kihevered... Tanulópénz. Nincs olyan, hogy jóban rosszban. Bárkivel is hozzon össze az élet, az ilyen "támadási felületeket" mindig le kell védeni, és elsőnek mindig csak a saját érdekeid nézni.
Ez nem gec1ség, a világ teszi ilyenné az embereket. Az ilyen esetek.
10-20 milliós ingóságokat (amikről szintén ritkán van számla) is fel lehet halmozni évek alatt, amikből ugyanilyen könnyen kisemmizhetnek!
Legközelebb észnél leszel.
Sajnálom, ami történt. Esetleg ajánld fel, hogy megveszed tőle, ha ennyire ragaszkodtál hozzá.
És tanulj a helyzetből, a jövőben csak szerződéssel vegyél kutyát, tenyésztőtől. Én pl tenyésztőként mindig letisztázom, kié a kutya. Akkor is, ha házasok, mert egy válás során szeretném tudni, hogy kinél marad majd. Nincs olyan, hogy közös kutya, egy gazdája van, utana pedig nevelik, ahogy jónak látják.
Megkockáztatom, hogy rutinos menhelyeknél is ugyanez a protokoll...
Valószínűleg. Már semmin sem lepődök meg nála . Belül teljesen üres a nő.
# 38
Elengedtem. Bármennyire is szeretem a kutyát ,nem szeretnék találkozni ezzel a “nővel” soha többé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!