Baratnőmmel szakítottunk. Van egy közös kiskutyánk amit közösen vásároltunk. Ő elakarja tiltani előlem ,a kutya oltási könyvébe az ő neve van.Jogilag van rá bármi esély ,hogy láthassam ??
A chip NEM igazol tulajdonjogot!
A kutya tulajdonosa az, akinek a neve az adásvételi szerződésen áll.
23
Azt hiszem nevezhetem féregnek azt aki elhiheti velem ,hogy miattam vége a kapcsolatnak mert mennyire megváltoztam , majd kiderül ,hogy új pali miatt történt minden és ezek után még a kutyát is eltiltja előlem ….
#24-es, ez igaz, de gondolkozzál már, szerinted van adásvételi? Akkor nem lenne vita.
Kifizették a kutyát, elhozták és ennyi. Most meg a csaj ki akarja sajátítani.
#23, látom szereted összekuszálni az ok-okozati összefüggést. Szánalmasok az ilyen válaszolók, akik ennyiből kisnóblizzák, hogy a kérdező megcsalta a párját, stb... Hányinger.
Eddig annyi biztos, hogy vettek egy kutyát közösen, amit a nő önkényesen magának követel.
Na erről beszélek:
" megcsaltad a nőt és kidobott,"
A valóság: " új pali miatt történt minden "
Az ilyen komplexusos, férfigyűlölő lelkisérültek, minek jönnek ide?
23!
Egy ilyen nőnek nem nevezhető lényt teljes joggal hord el mindennek a kérdező!
Egy ismerősömnél is ez volt,hogy a közös kutya aki amugy a csaj nevén volt,mind az adásvétel,oltási könyv és chip,tehát hivatalosan őt illette a kutya. Viszont szakítás volt. Csaj vitte a kutyát. Majd ismerősömnek mivel hiányzott egy kutya társasága így vett magának.
Sajnos mikor kutyát vesznek a párok el kell dönteni ha esetleg szakítás lesz kinel marad a kutya.
Én pl sosem vennék közösen kutyát, kutyáim az én nevemen vannak ha szakítás van,viszem őket és kész.
Egyébként észre vettem már azt is pároknál,hogy két kutyát vesznek és az egyik az egyiké a másik a másiké, papíron is. Így ketté vállnak útjaik mindenki a saját nevén lévő ebet viszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!